Over ons

Over DvD-ICT

Specialist op het gebied van ICT oplossingen, reparaties en onderhoud

DvD-ICT is gespecialiseerd in alle zaken op het gebied van ICT en automatisering. Wij onderhouden grote systemen voor bedrijven, maken computers & laptops op maat  en voorzien beide van gepast advies. Zakelijke klanten ontzorgen wij op het gebied van ICT en zorgen wij dat alle apparatuur naar behoren werkt.

Het begin van DvD-ICT

DvD-ICT is in 2010 opgericht door Dennis van Disseldorp. Het bedrijf is gevestigd in Breda. Na tien jaar in loondienst te hebben gewerkt, vond Dennis het tijd om het heft in eigen handen te nemen. Met een schat aan kennis en ruime ervaring begon hij zijn diensten aan te bieden aan zakelijke klanten als ICT-bedrijf in BredaEtten-LeurRoosendaal en Oosterhout.

Specialisaties van DvD-ICT

DvD-ICT richt zich op het beheren en onderhouden van servers, netwerken en werkplekken. Bij DvD-ICT heeft u alles onder één dak en weet u zeker dat u op betrouwbaar advies kunt rekenen. Wij onderscheiden ons door onze flexibele instelling en snelle werkwijze. Daar komt bij dat u altijd met dezelfde persoon te maken heeft en dat communiceert makkelijk. Wij beantwoorden uw vragen en lossen uw problemen op.

Dit is waar we goed in zijn

Specialisaties van DvD-ICT

ICT en Automatisering

Voor al uw ICT- en automatiseringswerkzaamheden kunt u bij DvD-ICT terecht. Wij helpen u graag verder!
ICT-bedrijf tilburg

Onderhoud van netwerken en systemen

Wij zorgen er graag voor dat al uw netwerken en systemen goed werken en ook naar behoren blijven functioneren.