Netwerkbeheer uitbesteden aan DvD-ICT uit Breda

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek.
25 plekken beschikbaar, interesse? Neem contact met ons op. 


De technologie en infrastructuur van een netwerk wordt steeds complexer. Alles moet snel en efficiënt werken. DvD-ICT speelt hier als netwerk beheerder op in door een snel en goed lopend netwerk voor uw bedrijf in te richten. Wij kunnen uw netwerk volledig naar wens aanleggen. Alle apparaten staan hierdoor met elkaar in verbinding. Door de sterke beveiliging hebben malware of andere virussen en storingen, geen kans om uw netwerk aan te vallen.

Uw netwerkbeheer uitbesteden

DvD-ICT zorgt ervoor dat uw netwerk goed werkt en dat u er dagelijks efficiënt mee kan werken. In veel gevallen kunnen problemen van een afstand worden opgelost, zodat u hier geen omkijken naar heeft. We loggen in vanaf ons kantoor in uw systeem, en verhelpen zo het probleem. Indien nodig, komen we natuurlijk bij u langs. Als netwerk beheerder zijn wij erg flexibel. De werkzaamheden die onder het netwerkbeheer vallen zijn onder andere:

  • Het monitoren van uw systeem en netwerk.
  • Het verhelpen van een eventuele crash.
  • Het onderhouden van uw systemen en netwerk.
  • Het installeren en updaten van uw soft- en hardware.
  • Het installeren van randapparatuur.
  • Back-ups maken van uw bestanden.
  • Het installeren van wifi en het verhelpen van wifi-problemen

Netwerkbeheer uitbesteden: waarom en wanneer is het interessant?

Heeft u problemen met het netwerkbeheer van of binnen uw netwerk? Een trage computer of laptop? Of moet u een heel netwerk aanleggen? DvD-ICT biedt ook hulp bij uw bedrijf in Breda, Roosendaal of in de omgeving daarvan. Het is belangrijk dat uw systemen en netwerken up-to-date blijven wat betreft techniek en automatisering. Het beheer van uw software en systemen is dus erg belangrijk. Er komen steeds nieuwe trends, zeker op online gebied. DvD-ICT zorgt als netwerkbeheerder voor een goed geüpdatet netwerk, waarbij het mogelijk is meerdere apparaten te verbinden. Problemen of storingen? Ook dan is DvD-ICT er voor u om snel en zorgvuldig voor een oplossing te zorgen.

Apparaten horen naar behoren te functioneren en in het geval van problemen is DvD-ICT snel ter plaatse. Door uw netwerkbeheer uit te besteden, kunt u de focus op uw core business leggen. Dankzij DvD-ICT is uw netwerk in orde en kunt u zonder problemen werken. Het is noodzakelijk dat belangrijke updates en dagelijkse back-ups goed worden onderhouden. DvD-ICT adviseert, installeert en onderhoudt uw netwerkbeheer. En dat op een persoonlijk en prettige manier! Wij zorgen voor snelle oplossingen, altijd support en advies van de beste specialisten. Wilt u ook genieten van de snelle en persoonlijke service van DvD-ICT? Neem dan snel contact met ons op.

Ook voor ICT beveiliging DvD-ICT in Breda

Een goede IT infrastructuur is dus erg belangrijk, maar de beveiliging daarvan is minstens zo belangrijk. Goede ICT beveiliging zorgt ervoor dat hackers geen kans krijgen en dat er constant gelet word t op mogelijke problemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de beveiliging van uw IT infrastructuur? Ook dan kunt u terecht bij DvD-ICT. We bekijken graag hoe het er nu voor staat en komen met een verbeterplan; daarnaast kunnen we dit ook implementeren en onderhouden zodat u er geen omkijken meer naar hebt!

Doordat DvD-ICT gevestigd is in Breda, zijn we in een kort tijdsbestek op locaties in- en rondom Oosterhout, Etten-Leur of Roosendaal. Hierdoor is er een korte tijdrit in deze omgeving en verhelpen we uw problemen snel en zorgvuldig.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat