Netwerkbeheer Breda

 • Vast contactpersoon
 • Persoonlijk contact
 • Flexibele & snelle werkwijze

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek.
25 plekken beschikbaar, interesse? Neem contact met ons op. 


De technologie en infrastructuur van een netwerk wordt steeds complexer. Alles moet snel en efficiënt werken. DvD-ICT speelt hier als netwerk beheerder op in door een snel en goed lopend netwerk voor uw bedrijf in te richten. Wij kunnen uw netwerk volledig naar wens aanleggen. Alle apparaten staan hierdoor met elkaar in verbinding. Door de sterke beveiliging hebben malware of andere virussen en storingen, geen kans om uw netwerk aan te vallen.

Uw netwerkbeheer in regio Breda uitbesteden

DvD-ICT zorgt ervoor dat uw netwerk goed werkt en dat u er dagelijks efficiënt mee kan werken. In veel gevallen kunnen problemen van een afstand worden opgelost, zodat u hier geen omkijken naar heeft. We loggen in vanaf ons kantoor in uw systeem, en verhelpen zo het probleem. Indien nodig, komen we natuurlijk bij u langs. Als netwerk beheerder zijn wij erg flexibel. De werkzaamheden die onder het netwerkbeheer in Breda en omstreken vallen zijn onder andere:

 • Het monitoren van uw systeem en netwerk.
 • Het verhelpen van een eventuele crash.
 • Het onderhouden van uw systemen en netwerk.
 • Het installeren en updaten van uw soft- en hardware.
 • Het installeren van randapparatuur.
 • Back-ups maken van uw bestanden.
 • Het installeren van wifi en het verhelpen van wifi-problemen

Netwerkbeheer in Breda uitbesteden: waarom en wanneer is het interessant?

Heeft u problemen met het netwerkbeheer van of binnen uw netwerk in regio Breda? Een trage computer of laptop? Of moet u een heel netwerk aanleggen? DvD-ICT biedt ook hulp bij uw bedrijf in Breda, Roosendaal of in de omgeving daarvan. Het is belangrijk dat uw systemen en netwerken up-to-date blijven wat betreft techniek en automatisering. Het beheer van uw software en systemen is dus erg belangrijk. Er komen steeds nieuwe trends, zeker op online gebied. DvD-ICT zorgt als netwerkbeheerder voor een goed geüpdatet netwerk, waarbij het mogelijk is meerdere apparaten te verbinden. Problemen of storingen? Ook dan is DvD-ICT er voor u om snel en zorgvuldig voor een oplossing te zorgen.

Apparaten horen naar behoren te functioneren en in het geval van problemen is DvD-ICT snel ter plaatse. Door uw netwerkbeheer in Breda uit te besteden, kunt u de focus op uw core business leggen. Dankzij DvD-ICT is uw netwerk in orde en kunt u zonder problemen werken. Het is noodzakelijk dat belangrijke updates en dagelijkse back-ups goed worden onderhouden. DvD-ICT adviseert, installeert en onderhoudt uw netwerkbeheer. En dat op een persoonlijke en prettige manier! Wij zorgen voor snelle oplossingen, altijd support en advies van de beste specialisten. Wilt u ook genieten van de snelle en persoonlijke service van DvD-ICT? Neem dan snel contact met ons op.

Ook voor ICT beveiliging DvD-ICT in Breda

Een goede IT infrastructuur is dus erg belangrijk, maar de beveiliging daarvan is minstens zo belangrijk. Goede ICT-beveiliging zorgt ervoor dat hackers geen kans krijgen en dat er constant gelet word t op mogelijke problemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de beveiliging van uw IT infrastructuur? Ook dan kunt u terecht bij DvD-ICT. We bekijken graag hoe het er nu voor staat en komen met een verbeterplan; daarnaast kunnen we dit ook implementeren en onderhouden zodat u er geen omkijken meer naar hebt!

Doordat DvD-ICT gevestigd is in Breda, zijn we in een kort tijdsbestek op locaties in- en rondom Oosterhout, Etten-Leur of Roosendaal. Hierdoor is er een korte tijdrit in deze omgeving en verhelpen we uw problemen snel en zorgvuldig.

Wat doet een netwerkbeheerder?

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat alles goed functioneert en dat apparaten beveiligd en gebruiksklaar zijn. Een netwerkbeheerder houdt zich onder andere bezig met de installatie van hardware, adviseren over soft- en hardware, troubleshooting, netwerken beveiligen en optimalisatie van het netwerk. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat netwerk snel en soepel functioneert.

Waarom is netwerkbeheer belangrijk?

Netwerkbeheer is het zorgdragen voor het netwerk van een bedrijf. Dit omvat servers, modems, telefoons, printers en de bekabeling. De apparaten in een bedrijf zijn meestal allemaal met elkaar verbonden met een centrale server via ethernet. Netwerkbeheer zorgt ervoor dat al deze apparaten met elkaar verbonden zijn en dat het netwerk altijd optimaal functioneert. Bij calamiteiten zorgt een netwerkbeheerder ervoor dat het netwerk zo snel mogelijk weer hersteld wordt. Bijvoorbeeld als het netwerk van uw bedrijf platligt, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Meer informatie over onze diensten?
 • 5 star review  Ik ervaar DvD-ICT als een betrouwbaar en service- gericht bedrijf, waar je met al je ICT vragen terecht kunt. Je kunt met Dennis van Disseldorp goede afspraken maken en hij zal je... read more

  thumb Hans Nelemans
  20 oktober 2015
 • 5 star review  Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness ,  Value

  thumb Stijn van Dongen
  20 oktober 2020
 • 5 star review  Onze ICT (hardware) en basis systemen worden prima up to date gehouden door DvD-ICT. Tevens telefonie geregeld via hen. Reageren altijd snel op verzoeken, we zijn super tevreden.

  thumb Jean-Pierre van Boxel
  20 oktober 2020
 • 4 star review  Goed

  thumb r.161166
  20 oktober 2018
 • 5 star review  Uitstekende service en uitleg.

  thumb erik simons
  20 oktober 2020
 • 5 star review  Ik heb een eenmansbedrijf in kwaliteitsbegeleiding en Lean-advies in de zorg. Veel van mijn werk doe ik op afstand. Ik werk in de Cloud. Mijn laptop, tablet en telefoon vormen... read more

  thumb Trudy Engering
  20 oktober 2016
 • 5 star review  Uiterst bekwaam en snelle respons. kortom een aanrader

  thumb anton bruijns
  20 oktober 2020
 • 4 star review  Goede snelle service

  thumb Bart de Wijs
  20 oktober 2017
WhatsApp chat