Office 365 implementatie

Contact

Overal ter wereld uw bestanden inzien en bewerken. Dat is Office 365.
Altijd toegang tot uw mail en documenten met onze Cloud omgeving.


Office 365 voor bedrijven van DvD-ICT

Het Office 365 pakket wordt steeds bekender in de volksmond. De offline programma’s zoals Word, Excel en Outlook verschuiven naar online software. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een online opslagruimte voor uw bedrijf. Met het Office 365 pakket kunt u op iedere willekeurige computer, laptop of telefoon inloggen in bij uw bestanden. Zo kunt u altijd en overal bij belangrijke gegevens! Of u nu in een belangrijke meeting zit, in de auto of een onverwachts een dag thuis moet werken.

Zakelijk office 365 abonnement

DvD-ICT speelt hier op door Office 365 aan te bieden. Het grote voordeel hiervan is dat alles voor u wordt geïnstalleerd, en problemen snel worden opgelost. DvD-ICT hecht veel waarde aan goede en snelle service en komt dus met plezier bij u langs om alles goed in te richten. Ook Exchange online instellen kunnen we voor u regelen. Geef daarbij ook aan om hoeveel gebruikers het gaat. Het is namelijk mogelijk om per licentie te betalen, waardoor u nooit teveel betaalt. Werkt u de ene maand met 10 werknemers, maar de maand erna met 11? Dan betaalt u daar ook precies de prijs voor. Office 365 biedt uw bedrijf dus op verschillende vlakken flexibiliteit.

Daarnaast blijft het onderhoud van uw computers met Office 365 evengoed belangrijk. Het kost u echter wil minder tijd en geld omdat er bij deze software geen grote systeem server tussen zit. Het is zoals werken in een cloud, gemakkelijk online back-ups maken, bij uw bestanden kunnen en relatief minder betalen. Of uw bedrijf nu in RoosendaalBreda of ergens anders in Nederland zit, wij kunnen Office 365 voor u implementeren en u kunt dan overal vandaan werken. De enige vereiste is een goede internetverbinding.

Certificaat Office 365

DvD-ICT heeft het onderstaande certificaat op het gebied van Microsoft Office 365. U bent gegarandeerd van een goede dienstverlening:

Certificaat Microsoft Office 365

Neem contact op