Microsoft 365 installeren
Office 365 implementatie

Microsoft 365 installeren

Het Microsoft 365 pakket wordt steeds bekender in de volksmond. De offline programma’s zoals Word, Excel en Outlook verschuiven naar online software. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een online opslagruimte voor uw bedrijf. Met het Microsoft 365 pakket kunt u op iedere willekeurige computer, laptop of telefoon inloggen in bij uw bestanden. Zo kunt u altijd en overal bij belangrijke gegevens! Of u nu in een belangrijke meeting zit, in de auto of een onverwachts een dag thuis moet werken, u hebt uw werk altijd bij de hand.

Een zakelijk Microsoft 365 abonnement

Wij van DvD-ICT bieden Microsoft 365 aan voor uw bedrijf. Het grote voordeel hiervan is dat alles voor u wordt geïnstalleerd, en problemen snel worden opgelost. DvD-ICT hecht veel waarde aan goede en snelle service en komt dus met plezier bij u langs om alles goed in te richten. Ook Exchange online instellen kunnen we voor u regelen. Geef daarbij ook aan om hoeveel gebruikers het gaat. Het is namelijk mogelijk om per licentie te betalen, waardoor u nooit teveel betaalt. Werkt u de ene maand met 10 werknemers, maar de maand erna met 11? Dan betaalt u daar ook precies de prijs voor. Microsoft 365 biedt uw bedrijf dus op verschillende vlakken flexibiliteit.

Daarnaast blijft het onderhoud van uw computers met Microsoft 365 evengoed belangrijk. Het kost u echter wil minder tijd en geld omdat er bij deze software geen grote systeem server tussen zit. Het is zoals werken in een cloud, gemakkelijk online back-ups maken, bij uw bestanden kunnen en relatief minder betalen. Als ICT-bedrijf in Breda werken in Breda en omgeving, zoals Roosendaal, Oosterhout en Tilburg.  De enige vereiste is een goede internetverbinding.

Microsoft Exchange Online instellen door DvD-ICT

Exchange Online is een onderdeel van het office 365 pakket, maar wordt door DvD-ICT afzonderlijk aangeboden. Exchange Online is een online mailbox die per persoon kan worden ingericht. Op verschillende devices kunt u deze mailboxen in, zoals computer, tablet en telefoon.

Microsoft Exchange Online in de cloud

Het voordeel van is dat het een losse tool is. U hoeft hiervoor niet het hele Microsoft 365 pakket aan te schaffen wanneer u daar geen baat bij heeft. Enkel de aanschaf van Exchange Online is daarom goedkoper dan het totaalpakket. Er worden eenmalig kosten gerekend voor het installeren en inrichten van de mailbox door DvD-ICT. U betaalt daarnaast geen kosten voor de andere Microsoft abonnementen, en zo kunt u makkelijk online werken. Als u dit later alsnog wil combineren, is dat natuurlijk mogelijk.

Beheer van uw Microsoft Exchange Online in Breda door DvD-ICT

DvD-ICT zal te allen tijde de Exchange beheertool beheren, waardoor er gemakkelijk mensen toe kunnen worden gevoegd, of worden verwijderd. Daarnaast kan DvD-ICT altijd worden gebeld in het geval van problemen. Met de snelle en persoonlijke service die het bedrijf biedt, bent u zo snel mogelijk weer online en bereikbaar. Zo profiteert u volledig van Microsoft Microsoft 365 Exchange online mail, zonder dat u daar zelf werk aan hebt. Iedereen kan online werken waar en wanneer ze dat willen, dus ook met hun Exchange Online. Ons ICT bedrijf is gevestigd in Breda, maar kan bij ieder bedrijf Exchange Online instellen zodat u gemakkelijk online kunt werken.

Microsoft 365 certificaat

Wij van DvD-ICT hebben het certificaat Microsoft Microsoft 365. Met deze certificering laten wij onze expertise zien en dankzij deze certificering weet u dan ook zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een Microsoft 365 abonnement. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een goede dienstverlening.

Neem contact op

Wilt u graag een Microsoft 365 abonnement voor uw werknemers en bedrijf in Breda, dan kunt u zeker bij DvD-ICT terecht. Wij hebben veel ervaring met Microsoft 365 en zelfs een certificering. Bij ons weet u dus zeker dat u de juiste hulp krijgt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wij zijn dé specialist op het gebied van ICT en zijn er voor alle soorten bedrijven, dus óók voor ZZP’ers! Zit u bijvoorbeeld met een IT-vraagstuk of wilt u graag ondersteuning op bepaalde vlakken in uw ICT? Dan staan wij voor u klaar. Zo zorgen wij er samen voor dat uw bedrijf op rolletjes blijft lopen.
Wanneer u ervoor kiest om bij ons een Microsoft 365 abonnement af te sluiten, kunt u zelf aangeven welke programma’s u allemaal wilt gebruiken. Wij passen uw abonnement daar dan vervolgens op aan. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Word, Excel, PowerPoint, maar ook Microsoft Teams en OneDrive.
Microsoft Sharepoint is een handig programma dat erg geschikt is voor zowel grote als kleine bedrijven. Waar uw werknemers ook zijn, als zij gebruik maken van Microsoft Sharepoint, kunnen ze gemakkelijk documenten met elkaar delen en elkaars documenten inzien en bewerken. Handig, zo hoeven uw werknemers niet steeds met elkaar op en neer te mailen en kan het werken veel soepeler verlopen.
De kosten voor een Microsoft 365 licentie voor uw bedrijf verschillen per bedrijf. De kosten hangen namelijk af van het aantal werknemers dat op de licentie gaat werken en het soort licentie dat u graag wilt hebben. Wanneer u graag een licentie wilt afsluiten, kunnen wij dat natuurlijk uitgebreid met u bespreken.

Neem contact op