ICT bedrijf Roosendaal
ict bedrijf breda

ICT-bedrijf Roosendaal

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Een goed beheer van uw computers en servers. Dát is DvD-ICT.


Het is erg belangrijk om de ICT van uw bedrijf in Roosendaal op orde te hebben. Merkt u dat uw bedrijf groeit en daarmee de netwerk- of softwareproblemen ook groeien? En heeft u geen capaciteit om dit intern op te lossen, of het budget om er een medewerker voor aan te nemen, dan is het prettig als u kan vertrouwen op een flexibel ICT-bedrijf dat voor u klaar staat en ervoor zorgt dat alles netjes op orde is. DvD-ICT is één van de meest flexibele ICT-bedrijven en staat graag klaar voor uw bedrijf in Roosendaal.

ICT-ondersteuning en automatisering 

Kan uw bedrijf in Roosendaal wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van ICT? Dan schakelt u DvD-ICT in. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd op het gebied van netwerkbeheer en systeembeheer. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een goed werkend en altijd draaiend netwerk te hebben, waarbij zich geen problemen voordoen. Hierbij is het belangrijk dat uw systeem en netwerk optimaal gemonitord en onderhouden wordt. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het installeren van randapparatuur, soft- en hardware of het updaten ervan, kunt u ons inschakelen. We maken back-ups van uw bestanden en voorkomen op deze manier eventuele crashes. Zit uw bedrijf in Wouw, Oudenbosch of Oud Gastel en wilt u ICT-advies? Ook dan kunt u ons bellen.

Tijdelijke of langdurige ondersteuning

Gaat het niet om het onderhouden of monitoren van uw systeem of netwerk, maar heeft uw bedrijf in Roosendaal hulp nodig bij een groot ICT-project? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt ons automatiseringsbedrijf bijvoorbeeld inschakelen voor de aanleg van een veilig wifinetwerk voor uw bedrijf in Roosendaal. Wij zorgen voor veilige wifi en wifibeveiliging, maar u kunt ook bij ons terecht voor ICT-detachering. wanneer u tijdelijk of voor langere tijd iemand nodig hebt die uw bedrijf in Roosendaal bijstaat op het gebied van ICT en alles wat daarbij komt kijken.

Flexibele service

Door te investeren in netwerk-monitoring en goed systeemonderhoud zorgen we er natuurlijk voor dat problemen en crashes zoveel mogelijk voorkomen worden. Mocht zich dit onverhoopt toch voordoen, dan verwacht u flexibiliteit en een snelle reactie van een ICT-bedrijf. Dan kunt u vertrouwen op DvD-ICT. Wij hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan en wanneer zich een crash of groot probleem zich voordoet, ook buiten kantoortijd, lossen wij het voor u op. Daarbij hoeft u niet te wachten tot de volgende dag, en kan iedereen meteen weer aan het werk. Benieuwd naar wat een van de meest flexibele ICT-bedrijven voor uw bedrijf in Roosendaal kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op door het formulier in te vullen of door te bellen naar 076-8501663.

Neem contact op