ICT bedrijf Oosterhout
ict bedrijf breda

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Een goed beheer van uw computers en servers. Dát is DvD-ICT.


Vraagt u zich wel eens af of de ICT van uw bedrijf in Oosterhout allemaal wel goed geregeld is? Is het allemaal veilig en wordt het goed beheerd? Of doen zich misschien complexe ICT vraagstukken voor waarvan niemand in uw bedrijf eigenlijk weet hoe het opgelost moet worden? DvD-ICT helpt u daar graag bij. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van ICT; van netwerkbeheer tot wifi. 

Niet voldoende ICT kennis binnen uw bedrijf in Oosterhout? 

Merkt u dat de servers steeds trager worden, ligt uw website er om de haverklap uit of is de wifi op kantoor gewoon ontzettend traag? Werkt u nog steeds op een lokaal netwerk en wilt u graag over op de cloud, maar heeft u geen idee hoe? Dat zijn allerlei zaken die een ICT’er binnen uw bedrijf gewoonlijk doet. Echter is het niet altijd nodig om een ICT’er aan te nemen, omdat er immers niet altijd voldoende werk is. Gelukkig kunt u daarom DvD-ICT inschakelen. Om welke ICT werkzaamheden het ook gaat, wij staan uw bedrijf in Oosterhout graag bij met raad en daad.

Veilige wifi in Oosterhout aanleggen

Wilt u graag een veilig wifinetwerk met een uitstekende verbinding laten aanleggen voor uw bedrijf? DvD-ICT regelt de aanleg van een veilig wifinetwerk en wifibeveiliging in Oosterhout. Hierdoor heeft u altijd een optimale verbinding en zijn uw gegevens goed beveiligd. 

Flexibel netwerk- en systeembeheer op afstand

Wanneer uw bedrijf steeds groter wordt, merkt u dat netwerk- en systeembeheer steeds belangrijker wordt. Het is nodig om alles goed draaiend te houden. Het updaten van het netwerk, het aanleggen van nieuwe lijnen en toevoegen van nieuwe computers.. Daar houdt het niet bij op. Op het gebied van netwerkbeheer moet het systeem constant gemonitord worden om eventuele crashes te kunnen voorkomen. Soft- en hardware moet geüpdatet worden en randapparatuur moet geïnstalleerd worden. Daarnaast hoort ook het maken van back-ups en het installeren van wifi bij netwerkbeheer. Profiteer van de flexibele netwerk- en systeembeheer service van DvD-ICT voor uw bedrijf in Oosterhout. Ons ICT- en automatiseringsbedrijf in Oosterhout zorgt ervoor dat de automatisering van uw bedrijf in een keer goed geregeld is. Zo hoeft u daar niemand voor aan te nemen, maar is het wel altijd geregeld. 

Uw ICT-problemen opgelost voor uw bedrijf in Oosterhout, Dongen, Made of Rijen

Heeft u dus iemand nodig voor bovenstaande zaken, maar ook iemand die klaarstaat wanneer het onverhoopt toch misgaat? DvD-ICT staat voor u klaar. Wij zijn er ook buiten kantoortijden om u te helpen wanneer zich onverhoopt een crash voordoet. Want dat gebeurt natuurlijk nooit op een moment dat het uitkomt. Wij zorgen er dan voor dat het snel weer verholpen wordt, zodat u zo min mogelijk tijd verliest. Dus om welke ICT werkzaamheden het ook gaat, u schakelt DvD-ICT in. Onze ICT-diensten zijn inzetbaar voor uw bedrijf in omgeving Oosterhout, Made, Dongen en Rijen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op