Zakelijke ICT oplossingen

Onze diensten

Waarmee kunnen we uw bedrijf helpen?

Ook op zakelijk gebied staan wij als ICT beheerder graag voor u klaar. Uw netwerkbeheer uitbesteden? Systemen op elkaar afstemmen, zodat deze op dezelfde server kunnen draaien? Wij regelen het voor u! U kunt met al uw automatiseringsproblemen bij ons terecht. Wij staan voor flexibiliteit, scherpe tarieven en een snelle service. Wij zijn de ICT beheerder die u nodig heeft, of het nu gaat om systeembeheer of netwerkbeheer.
Focus u op uw core business en besteed uw systeembeheer uit. Het systeembeheer moet namelijk goed geregeld zijn, moet updates draaien en back-ups maken. DvD-ICT zorgt dat uw motor feilloos blijft draaien.
Wilt u graag uw kantoor en systemen op professionele wijze laten inrichten? DvD-ICT verzorgt werkplekbeheer van A tot Z. Wij regelen de klus snel en efficiënt voor u.
De technologie en infrastructuur van een netwerk wordt steeds complexer. Alles moet snel en efficiënt werken. DvD-ICT speelt hierop in door een snel en goed lopend netwerk voor uw bedrijf in te richten.

Ondersteuning bij Microsoft 365 implementatie.

VoIP telefonie

Bellen via uw internetverbinding.

(Geautomatiseerde) backups van uw belangrijke data.

Een IT infrastructuur is voor ieder bedrijf belangrijk. Het systeem moet naar behoren functioneren, maar als u daar geen specialisten voor in huis hebt, is dat niet makkelijk. Daarom kunt u bij DvD-ICT ook terecht voor ICT detachering.
Zorgt een constant overbelaste server voor problemen? Valt de wifi steeds weg of heeft u net uw bedrijf geïntegreerd in de cloud en ondervindt u steeds problemen? Voor dit soort problemen bent u bij DvD-ICT aan het juiste adres.