ICT detachering
ICT detachering

ICT detachering

Een goede IT infrastructuur is voor ieder bedrijf belangrijk. Het systeem moet naar behoren functioneren, maar als u daar geen specialisten voor in huis hebt, is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kunt u bij DvD-ICT ook terecht voor ICT detachering. Of u nu een specialist nodig hebt voor een project op korte termijn of voor langere tijd iemand nodig hebt, bij DvD-ICT bent u aan het juiste adres.

Ik, Dennis van Disseldorp, heb al jaren ervaring op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer en kan flexibel ingezet worden om uw IT infrastructuur helemaal op orde te maken. Dit kan op vaste dagen in de week, op projectbasis of op iedere andere frequentie die voor uw bedrijf het beste werkt. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing of om langdurige ondersteuning, ik heb de nodige kennis en kunde in huis om u bij te staan.

Persoonlijke ICT-detachering

Als u een persoonlijke benadering en flexibiliteit prettig vindt, bent u bij mij aan het juiste adres. Het is niet altijd nodig om iemand vast in dienst te nemen voor systeem- of netwerkbeheer. Toch moet er wel een ervaren systeembeheerder in de buurt zijn die u kan helpen in noodgevallen en het onderhoud kan voorzien. Of die in kan springen zodra er een belangrijk project aan zit te komen. Daarom kunt u kiezen voor ICT-detachering; iemand die er is zodra u het nodig hebt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bij DvD-ICT aan te kloppen als helpdesk; ik adviseer u graag.

ICT- en detacheringsspecialist

Steeds meer bedrijven in de regio Breda zijn op zoek naar een ICT-specialist. DvD-ICT is al jaren een betrouwbare specialist op het gebied van ICT detachering in Breda en omstreken. Voor zowel tijdelijke als langdurige ondersteuning ben ik beschikbaar om u te helpen met uw ICT-vraagstukken. Ook bedrijven die op zoek zijn naar ICT en IT-oplossingen in de regio BredaEtten-LeurRoosendaal en Tilburg, Rijsbergen en Zundert kunnen voor vragen en advies terecht bij DvD-ICT.

Neem contact op voor meer informatie over ICT detachering

Heeft u een IT-probleem of heeft u simpelweg iemand nodig die de infrastructuur weer op orde brengt? Neem voor ICT-detachering in Breda en meer contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik help u graag verder!

Soms heeft u tijdelijk extra hulp nodig op het gebied van ICT. Bijvoorbeeld wanneer een nieuw systeem geïmplementeerd moet worden of ter ondersteuning van complexe ICT-projecten. Er kan ook behoefte zijn aan specialistische kennis of wellicht is er vanwege ziekte of vakantie tijdelijk behoefte aan een ICT-professional. ICT-detachering kan dan uitkomst bieden, doordat er tijdelijk een ICT-professional gedetacheerd wordt binnen uw bedrijf. Hierdoor kunnen de werkzaamheden gewoon door blijven lopen en profiteert u van de specialistische kennis van DvD-ICT. Bovendien zijn wij breed inzetbaar en hanteren we korte lijntjes. U kunt ons zowel voor werkplekondersteuning als applicatie-, netwerk- en systeembeheer inzetten. Door onze flexibele werkmethode is de extra capaciteit direct inzetbaar en kunt u efficiënt gebruik maken van onze ICT-oplossingen en services.

Neem contact op