Contact

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek.


Een goede IT infrastructuur is voor ieder bedrijf belangrijk. Het systeem moet naar behoren functioneren, maar als u daar geen specialisten voor in huis hebt, is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kunt u bij DvD-ICT ook terecht voor ICT detachering. Of u nu een specialist nodig hebt voor een project op korte termijn of voor langere tijd iemand nodig hebt, bij DvD-ICT bent u aan het juiste adres.

Ik, Dennis van Disseldorp, heb al jaren ervaring op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer en kan flexibel ingezet worden om uw IT infrastructuur helemaal op orde te maken. Dit kan op vaste dagen in de week, op projectbasis of op iedere andere frequentie die voor uw bedrijf het beste werkt. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing of om langdurige ondersteuning, ik heb de nodige kennis en kunde in huis om u bij te staan.

ICT-detachering door DvD-ICT te Breda

Als u een persoonlijke benadering en flexibiliteit prettig vindt, bent u bij mij aan het juiste adres. Het is niet altijd nodig om iemand vast in dienst te nemen voor systeem- of netwerkbeheer. Toch moet er wel een ervaren systeembeheerder in de buurt zijn die u kan helpen in noodgevallen en het onderhoud kan voorzien. Of die in kan springen zodra er een belangrijk project aan zit te komen. Daarom kunt u kiezen voor ICT-detachering; iemand die er is zodra u het nodig hebt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bij DvD-ICT aan te kloppen als helpdesk; ik adviseer u graag.

Uw ICT- en detacheringsspecialist in de regio Breda

Steeds meer bedrijven in de regio Breda zijn op zoek naar een ICT-specialist. DvD-ICT is al jaren een betrouwbare specialist op het gebied van ICT detachering in Breda en omstreken. Voor zowel tijdelijke als langdurige ondersteuning ben ik beschikbaar om u te helpen met uw ICT-vraagstukken. Ook bedrijven die op zoek zijn naar ICT en IT-oplossingen in de regio BredaEtten-LeurRoosendaal, Rijsbergen en Zundert kunnen voor vragen en advies terecht bij DvD-ICT.

Neem contact op voor meer informatie over ICT detachering

Heeft u een IT-probleem of heeft u simpelweg iemand nodig die de infrastructuur weer op orde brengt? Neem voor ICT-detachering in Breda en meer contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik help u graag verder!

Neem contact op