ICT bedrijf Etten-Leur
ict bedrijf breda

ICT-bedrijf Etten-Leur

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Een goed beheer van uw computers en servers. Dát is DvD-ICT.


Heeft uw bedrijf in Etten-Leur hulp nodig op het gebied van ICT? Een helpende hand die kan zorgen voor goed netwerkbeheer of systeembeheer of die er is om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken? Dan heeft u vast al eens rond zitten kijken bij verschillende ICT-bedrijven in Etten-Leur. Het is goed dat u nu uitgekomen bent bij DvD-ICT, want bij ons profiteert u van flexibele en snelle service en ondersteuning op vrijwel elk ICT vlak.

Hulp nodig bij een ICT project in Etten-Leur?

U schakelt DvD-ICT in wanneer u hulp nodig hebt bij ICT vraagstukken in uw bedrijf in Etten-Leur. Moet de infrastructuur verbeterd worden, crashes verholpen worden, wilt u een veilige wifiverbinding of moeten er back-ups gemaakt worden voor uw bedrijf in Etten-Leur? Wat uw IT-uitdaging ook is, DvD-ICT staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor langdurige of tijdelijke hulp bij uw ICT project, door gebruik te maken van onze ICT detachering. Handig, want dan heeft u geen standaard IT-er in dienst, maar wel de juiste hulp precies wanneer u dat nodig heeft.

Een flexibel ICT bedrijf voor netwerkbeheer en systeembeheer

Heeft u eerder een partij nodig voor bijvoorbeeld netwerkbeheer of systeembeheer? DvD-ICT is een flexibel ICT- en automatiseringsbedrijf dat uw bedrijf in Etten-Leur daarbij kan helpen. Het is namelijk erg belangrijk om een goede infrastructuur van uw netwerk te hebben, zodat alles goed blijft functioneren. Ook voor de automatisering van uw ICT, de aanleg van VOIP telefonie, de aanleg van een veilig wifinetwerk en wifibeveiliging kunt u voor uw bedrijf in Etten-Leur bij ons terecht. Merkt u dat uw bedrijf steeds groter wordt en dus ook een groter netwerk krijgt, maar heeft u niet voldoende capaciteit om dit intern op te lossen, of niet voldoende budget om er een volledige medewerker voor aan te nemen? Dan schakelt u natuurlijk DvD-ICT in voor uw systeem- of netwerkbeheer! Wij hebben flexibiliteit namelijk hoog in het vaandel staan. En dat is voor u wel zo prettig. Wij zorgen voor een optimale infrastructuur, back-ups, het installeren van randapparatuur, soft- en hardware en nog veel meer. Mocht zich onverhoopt toch een crash voordoen, wat natuurlijk altijd buiten kantoortijden gebeurt, dan hoeft u bij ons niet te wachten tot de volgende dag. DvD-ICT staat altijd voor u klaar en zo kunnen eventuele problemen snel opgelost worden.

Een stabiele ICT-partner voor bedrijven in omgeving Etten-Leur, Hoeven, Zevenbergen en Sint-Willebrord

Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat ieder ICT probleem in uw bedrijf opgelost kan worden. Wij hanteren een flexibele en efficiënte werkwijze. Daarnaast ervaart u bij ons korte communicatielijnen en heeft u altijd één aanspreekpunt, zodat wij een echte stabiele en specialistische partner voor u zijn. Wij lossen ook ICT-problemen voor u op in de regio Hoeven, Zevenbergen en Sint Willebrord. Wilt u graag meer weten of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door het formulier in te vullen of door te bellen naar 076-8501663.

Neem contact op