Systeembeheer en netwerkbeheer Breda

 • Vast contactpersoon
 • Persoonlijk contact
 • Flexibele & snelle werkwijze

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Een goed beheer van uw computers en servers. Dát is DvD-ICT.
25 plekken beschikbaar, interesse? Neem contact met ons op.


Wat is systeembeheer en netwerkbeheer?

Iedere ondernemer wil natuurlijk een goed lopend, groeiend bedrijf. Wanneer uw bedrijf groeit, groeit het aantal apparaten vaak mee. Er worden meerdere computers, laptops, printers of telefoons aangeschaft. Het verlicht de werkzaamheden wanneer deze allemaal perfect met elkaar verbonden zijn. DvD-ICT helpt u hierbij! Wanneer nodig, zijn we binnen korte tijd bij u en zetten een beveiligd snel systeem voor u op. Wij bieden altijd de gewenste oplossing op het gebied van IT, netwerk, automatisering en andere ICT ondersteuning.

Systeembeheer in Breda periodiek of volledig uitbesteden?

Persoonlijke service vindt DvD-ICT belangrijk. Daarom komt er altijd dezelfde systeembeheerder bij u langs. Hij kent uw bedrijf, het systeem en weet daarom het snelst het probleem te vinden. Dit scheelt tijd, waardoor u sneller met uw werkzaamheden verder kunt. Het streven is om problemen altijd binnen een uur na de melding op te lossen. Moet uw systeem herstart worden? Dan zorgen we hiervoor in de avonduren, waardoor u er geen last van heeft.

Bij DvD-ICT bent u verzekerd van:

 • Korte communicatielijnen
 • Één aanspreekpunt
 • Een goed werkend en snel systeem
 • Een betrouwbare en stabiele partner
 • Efficiënte en flexibele werkwijze
 • Hoge kwaliteit en snelle dienstverlening

 

Uw netwerkbeheer in regio Breda uitbesteden

DvD-ICT zorgt ervoor dat uw netwerk goed werkt en dat u er dagelijks efficiënt mee kan werken. In veel gevallen kunnen problemen van een afstand worden opgelost, zodat u hier geen omkijken naar heeft. We loggen in vanaf ons kantoor in uw systeem, en verhelpen zo het probleem. Indien nodig, komen we natuurlijk bij u langs. Als netwerk beheerder zijn wij erg flexibel. De werkzaamheden die onder het netwerkbeheer in Breda en omstreken vallen zijn onder andere:

 • Het monitoren van uw systeem en netwerk.
 • Het verhelpen van een eventuele crash.
 • Het onderhouden van uw systemen en netwerk.
 • Het installeren en updaten van uw soft- en hardware.
 • Het installeren van randapparatuur.
 • Back-ups maken van uw bestanden.
 • Het installeren van wifi en het verhelpen van wifi-problemen

 

ICT systeembeheer uitbesteden in Breda

Met uw bedrijf gevestigd in Breda, Roosendaal, Oosterhout of Dongen? Ook dan is DvD-ICT beschikbaar om u te helpen met uw systeembeheer in Breda en omstreken. Wilt u graag uw systemen updaten, onderhouden of misschien zelfs opnieuw opzetten? Wij helpen u! Een goed ICT systeembeheer is erg belangrijk voor een bedrijf. Zonder een gedegen systeem, worden uw werkzaamheden wellicht belemmert door trage verbindingen, geen ontwikkelde systemen of apparaten die niet gelinkt zijn.

Netwerkbeheer in Breda uitbesteden: waarom en wanneer is het interessant?

Heeft u problemen met het netwerkbeheer van of binnen uw netwerk in regio Breda? Een trage computer of laptop? Of moet u een heel netwerk aanleggen? DvD-ICT biedt ook hulp bij uw bedrijf in Breda, Roosendaal of in de omgeving daarvan. Het is belangrijk dat uw systemen en netwerken up-to-date blijven wat betreft techniek en automatisering. Het beheer van uw software en systemen is dus erg belangrijk. Er komen steeds nieuwe trends, zeker op online gebied. DvD-ICT zorgt als netwerkbeheerder voor een goed geüpdatet netwerk, waarbij het mogelijk is meerdere apparaten te verbinden. Problemen of storingen? Ook dan is DvD-ICT er voor u om snel en zorgvuldig voor een oplossing te zorgen.

Ook voor ICT beveiliging DvD-ICT in Breda

Een goede IT infrastructuur is dus erg belangrijk, maar de beveiliging daarvan is minstens zo belangrijk. Goede ICT-beveiliging zorgt ervoor dat hackers geen kans krijgen en dat er constant gelet word t op mogelijke problemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de beveiliging van uw IT infrastructuur? Ook dan kunt u terecht bij DvD-ICT. We bekijken graag hoe het er nu voor staat en komen met een verbeterplan; daarnaast kunnen we dit ook implementeren en onderhouden zodat u er geen omkijken meer naar hebt!

Onze ICT helpdesk in Breda staat voor u klaar

DvD-ICT staat altijd klaar als uw externe ICT helpdesk. Doen zich problemen voor tijdens uw werkzaamheden op uw computer, in uw systeem of in uw netwerk, dan kunnen wij u gegarandeerd helpen. Wij zorgen er altijd voor dat alle systemen up-to-date zijn en dat alles bij u soepel werkt. Bij problemen kunt u direct bij ons aan de bel trekken. Zo weet u zeker dat u altijd terug kan vallen op een expert en dat u er nooit alleen voor staat bij een technisch noodgeval.

Neem contact op met onze IT support in Breda

DvD-ICT zorgt ervoor dat uw systeem vlekkeloos loopt. Zijn er problemen? Ook dan zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om u te helpen. Of er wordt -indien mogelijk- gezorgd dat het probleem vanaf een afstand wordt opgelost. Hierdoor zit u nooit lang zonder een goed werkend systeem en kunt u snel weer aan de slag. Het uitbesteden van ICT systeembeheer in Breda geeft u extra rust, zo kunt u uw aandacht meer op uw core business focussen. DvD-ICT zorgt voor een plezierige werkrelatie waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Neem snel contact met ons op.

Wat is systeembeheer?

Systeembeheer is erop gericht om alle systemen binnen een organisatie goed te laten functioneren. Dit betreft zowel software als updates en besturingssystemen. Systeembeheer is erop gericht om systeemproblemen te voorkomen en, mochten ze zich toch voordoen, zo snel mogelijk te verhelpen.

Waarom is systeembeheer belangrijk?

Het is belangrijk om uw systemen periodiek te onderhouden en om uw automatisering up-to-date te houden. Iedere organisatie heeft een goed functionerend systeem (en netwerk) nodig, omdat dit impact heeft op het hele bedrijf. Systeembeheer draait om de systemen op de computer zelf en kan zowel urenadministratie zijn alsmede regelmatig onderhoud van de apparatuur en systemen. DvD-ICT ondersteunt u bij al deze werkzaamheden en is snel bereikbaar in geval van calamiteiten. Hierdoor wordt u op dit gebied volledig ontzorgd en bent u altijd verzekerd van goed functionerende systemen.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat