Contact

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Een goed beheer van uw computers en servers. Dát is DvD-ICT.
25 plekken beschikbaar, interesse? Neem contact met ons op.


Wat is systeembeheer?

Iedere ondernemer wil natuurlijk een goed lopend, groeiend bedrijf. Wanneer uw bedrijf groeit, groeit het aantal apparaten vaak mee. Er worden meerdere computers, laptops, printers of telefoons aangeschaft. Het verlicht de werkzaamheden wanneer deze allemaal perfect met elkaar verbonden zijn. DvD-ICT helpt u hierbij! Wanneer nodig, zijn we binnen korte tijd bij u en zetten een beveiligd snel systeem voor u op. Wij bieden altijd de gewenste oplossing op het gebied van IT, netwerk, automatisering en andere ICT ondersteuning.

Systeembeheer in Breda periodiek of volledig uitbesteden?

Persoonlijke service vindt DvD-ICT belangrijk. Daarom komt er altijd dezelfde systeembeheerder bij u langs. Hij kent uw bedrijf, het systeem en weet daarom het snelst het probleem te vinden. Dit scheelt tijd, waardoor u sneller met uw werkzaamheden verder kunt. Het streven is om problemen altijd binnen een uur na de melding op te lossen. Moet uw systeem herstart worden? Dan zorgen we hiervoor in de avonduren, waardoor u er geen last van heeft.

Bij DvD-ICT bent u verzekerd van:

  • Korte communicatielijnen.
  • Één aanspreekpunt.
  • Een goed werkend en snel systeem.
  • Een betrouwbare en stabiele partner.
  • Efficiënte en flexibele werkwijze.
  • Hoge kwaliteit en snelle dienstverlening.

ICT systeembeheer uitbesteden in Breda

Met uw bedrijf gevestigd in BredaRoosendaalOosterhout of Dongen? Ook dan is DvD-ICT beschikbaar om u te helpen met uw systeembeheer in Breda en omstreken. Wilt u graag uw systemen updaten, onderhouden of misschien zelfs opnieuw opzetten? Wij helpen u! Een goed ICT systeembeheer is erg belangrijk voor een bedrijf. Zonder een gedegen systeem, worden uw werkzaamheden wellicht belemmert door trage verbindingen, geen ontwikkelde systemen of apparaten die niet gelinkt zijn. Ook voor netwerkbeheer kunt u bij ons terecht.

DvD-ICT zorgt ervoor dat uw systeem vlekkeloos loopt. Zijn er problemen? Ook dan zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om u te helpen. Of er wordt -indien mogelijk- gezorgd dat het probleem vanaf een afstand wordt opgelost. Hierdoor zit u nooit lang zonder een goed werkend systeem en kunt u snel weer aan de slag. Het uitbesteden van ICT systeembeheer in Breda geeft u extra rust, zo kunt u uw aandacht meer op uw core business focussen. DvD-ICT zorgt voor een plezierige werkrelatie waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Neem snel contact met ons op.

Neem contact op