Online backupoplossing

Contact

Met de juiste online backupoplossing ben je je bestande nooit kwijt en heb je overal ter wereld uw zakelijke bestanden.


Als bedrijf is de opslag van gegevens en bestanden natuurlijk erg belangrijk. Het is dan ook fijn, als u zeker weet dat u voldoende ruimte heeft voor de opslag van uw gegevens én dat deze gegevens veilig zijn. Hiervoor kunt u bij ons een online backupoplossing van uw systeem laten maken, bijvoorbeeld door opslag in de cloud. We vertellen u er graag meer over.

Online backupoplossing

Een systeem back-up kan erg belangrijk zijn. Werkt u bijvoorbeeld met veel belangrijke programma’s, of werkt u met uw werknemers op één grote harde schijf, dan is het belangrijk dat deze gegevens veilig zijn. Zo voorkomt u dat alle bestanden en gegevens bij een crash of na een brand kwijt zijn. Wij van DvD-ICT kunnen regelmatig een online backupoplossing voor u maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld wekelijks een systeem back-up van uw harde schijf maken, waardoor het verlies van bestanden en gegevens nooit erg groot kan zijn na een brand of crash.

Zakelijke cloud opslag

Een back-up in de cloud zorgt voor een goede, zakelijke, online back-up. Dit komt omdat u, wanneer u aan het werk bent, altijd direct verbindt met het internet. Aanpassingen en nieuwe documenten worden direct online opgeslagen, waardoor u altijd een veilige opslag heeft. Werkt u een keer zonder internetverbinding? Dan slaan bestanden tijdelijk op uw harde schijf op, waarna deze direct worden geüpload als u weer verbinding maakt. Wilt u graag een online back-up voor uw zakelijk bedrijf, dan hebben wij verschillende mogelijkheden en opties voor u. Zo kunt u de grootte van de opslag in de cloud kiezen en kunt u de zakelijke cloud back-up helemaal inrichten zoals u zelf in gedachten heeft. Wij zijn daarbij altijd bereikbaar om u met deze online back-up  te helpen. Zo zorgen we ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn en dat u gemakkelijk en probleemloos aan het werk kunt.

Wij helpen u graag zakelijk met een online back-up

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een online back-up, bijvoorbeeld voor een zakelijke online back-up? Dan bent u bij DvD-ICT zeker aan het juiste adres! Wij zijn expert in ICT en kunnen u dan ook zeker helpen bij het maken van een zakelijke online back-up. Ook wanneer u een back-up van uw systeem wilt laten maken kunnen wij u helpen. Heeft u interesse, of heeft u nog wat vragen? Neem dan gerust even
contact met ons op.

Neem contact op