Online backupoplossing
Online backupoplossing

Online backupoplossing

Als bedrijf is de opslag van gegevens en bestanden natuurlijk erg belangrijk. Het is dan ook fijn, als u zeker weet dat u voldoende ruimte heeft voor de opslag van uw gegevens én dat deze gegevens veilig zijn. Hiervoor kunt u bij ons een online backupoplossing van uw systeem laten maken, bijvoorbeeld door opslag in de cloud. We vertellen u er graag meer over.

Online backupoplossing

Een systeem back-up kan erg belangrijk zijn. Werkt u bijvoorbeeld met veel belangrijke programma’s, of werkt u met uw werknemers op één grote harde schijf, dan is het belangrijk dat deze gegevens veilig zijn. Zo voorkomt u dat alle bestanden en gegevens bij een crash of na een brand kwijt zijn. Wij van DvD-ICT kunnen regelmatig een online backupoplossing voor u maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld wekelijks een systeem back-up van uw harde schijf maken, waardoor het verlies van bestanden en gegevens nooit erg groot kan zijn na een brand of crash.

Zakelijke cloud opslag

Een back-up in de cloud zorgt voor een goede, zakelijke, online back-up. Dit komt omdat u, wanneer u aan het werk bent, altijd direct verbindt met het internet. Aanpassingen en nieuwe documenten worden direct online opgeslagen, waardoor u altijd een veilige opslag heeft. Werkt u een keer zonder internetverbinding? Dan slaan bestanden tijdelijk op uw harde schijf op, waarna deze direct worden geüpload als u weer verbinding maakt. Wilt u graag een online back-up voor uw zakelijk bedrijf, dan hebben wij verschillende mogelijkheden en opties voor u. Zo kunt u de grootte van de opslag in de cloud kiezen en kunt u de zakelijke cloud back-up helemaal inrichten zoals u zelf in gedachten heeft. Wij zijn daarbij altijd bereikbaar om u met deze online back-up  te helpen. Zo zorgen we ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn en dat u gemakkelijk en probleemloos aan het werk kunt.

Wij helpen u graag zakelijk met een online back-up

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een online back-up, bijvoorbeeld voor een zakelijke online back-up? Dan bent u bij DvD-ICT zeker aan het juiste adres! Wij zijn expert in ICT en kunnen u dan ook zeker helpen bij het maken van een zakelijke online back-up. Ook wanneer u een back-up van uw systeem wilt laten maken kunnen wij u helpen. Heeft u interesse, of heeft u nog wat vragen? Neem dan gerust even
contact met ons op.

Neem contact op