DvD-ict: uw ICT bedrijf in Breda en omgeving

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Bent u op zoek naar een goed ICT bedrijf dat uw organisatie in Breda kan helpen op het gebied van netwerkbeheer en systeembeheer, of voor het aanpakken van complexe ICT vraagstukken? DvD-ICT is dan het bedrijf waar u naar op zoek bent. We ondersteunen u graag met alle werkzaamheden op het gebied van ICT, zodat uw bedrijf zich kan focussen op de core business.

DvD-ICT: anders dan andere ICT bedrijven in Breda

U kunt DvD-ICT inschakelen voor zowel netwerkbeheer als systeembeheer voor uw bedrijf in Breda. Wanneer de infrastructuur van uw netwerk steeds complexer wordt en u er een dagtaak aan heeft om het goed te kunnen beheren, kunt u hiervoor beter een specialist als DvD-ICT inschakelen. Wij zorgen altijd voor een snel een goedlopend netwerk waardoor alle apparaten met elkaar in verbinding staan. We zorgen dan ook voor sterke beveiliging tegen malware, virussen en storingen zodat uw netwerk altijd blijft draaien. Wanneer er toch een probleem ontstaat, kunnen wij dit in veel gevallen vanaf een afstand oplossen, zodat er snel weer doorgewerkt kan worden. Wij zijn een erg flexibel ICT bedrijf dat uw organisatie in Breda graag ontziet op het gebied van netwerk- en systeembeheer. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Wifi installeren en het verhelpen van eventuele wifi problemen
  • Uw systeem en netwerk monitoren en onderhouden
  • Randapparatuur, soft- en hardware installeren en updaten
  • Back-ups maken van uw bestanden
  • Eventuele crashes verhelpen

Een van de meest flexibele ICT bedrijven in Breda

Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Wanneer zich toch een crash voordoet, wilt u niet hoeven wachten tot u aan de beurt bent of tot de volgende dag wanneer dit buiten kantoortijden gebeurt. DvD-ICT staat voor u klaar, zodat eventuele problemen direct opgelost kunnen worden. Bij ons ervaart u ook korte communicatielijnen en heeft u altijd één aanspreekpunt. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een betrouwbare en stabiele partner met een efficiënte werkwijze.

Heeft uw bedrijf in Breda ICT hulp nodig?

U kunt bij ons ook terecht voor ICT detachering. Of u nu hulp nodig hebt bij een tijdelijk ICT project of voor langere tijd iemand nodig hebt om uw bedrijf in Breda bij te staan op het gebied van IT en alles wat daarbij komt kijken, u kunt bij DvD-ICT terecht.
Meer informatie nodig of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op ons op door het formulier in te vullen of door te bellen naar 076-850 1663.

WhatsApp chat