ICT Bedrijf Breda
ict bedrijf breda

Als ICT-bedrijf in Breda verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Een goed beheer van uw computers en servers. Dát is DvD-ICT.


ICT-bedrijf Breda

Het is belangrijk om de ICT van uw bedrijf op orde te hebben. Merkt u dat uw bedrijf groeit en daarmee de netwerk- of softwareproblemen ook groeien? En heeft u geen capaciteit om dit intern op te lossen, of het budget om er een medewerker voor aan te nemen, dan is het prettig als u kan vertrouwen op een flexibel ICT-bedrijf in Breda  dat voor u klaar staat en ervoor zorgt dat alles netjes op orde is. DvD-ICT is één van de meest flexibele ICT-bedrijven en staat graag klaar voor uw bedrijf in Breda.

ICT-ondersteuning

Kan uw bedrijf in Breda wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van ICT? Dan schakelt u DvD-ICT in. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd op het gebied van werkplekbeheernetwerkbeheer en systeembeheer in Breda. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een goed werkend en altijd draaiend netwerk te hebben, waarbij zich geen problemen voordoen. Hierbij is het belangrijk dat uw systeem en netwerk optimaal gemonitord en onderhouden wordt. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het installeren van randapparatuur, soft- en hardware of het updaten ervan, kunt u ons inschakelen. We maken back-ups van uw bestanden in een eigen Microsoft-omgeving en voorkomen op deze manier eventuele crashes.

 

Neem contact op

Systeembeheer

Focus u op uw core business en besteed uw systeembeheer uit. Het systeembeheer moet namelijk goed geregeld zijn, moet updates draaien en back-ups maken. DvD-ICT zorgt dat uw motor feilloos blijft draaien.

Werkplekbeheer

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving. Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek.

 

Microsoft 365

Overal ter wereld uw bestanden inzien en bewerken. Dat is Microsoft 365. Altijd toegang tot uw mail en documenten met onze Cloud omgeving.

Systeembeheer

Voorkom dat systemen haperen waardoor je je werk niet meer kunt doen. Een goed geoliede afdeling systeembeheer zorgt voor een stabiel en optimaal functionerend systeem, wat bijdraagt aan de productiviteit en groei van uw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat u altijd in de meest actuele en veilige omgeving werkt. We updaten de systemen en besturingssystemen om zo gevaren te voorkomen. DvD-ICT neemt de zorg voor uw ICT-infrastructuur uit handen, waardoor u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. 

Werkplekbeheer

Wat is een goede werkplek? Zowel thuis als op kantoor is het belangrijk dat de werkplek goed is ingericht zodat u of uw team efficiënt kan werken. Voorkom een eerste werkdag waarop de nieuwe collega alleen maar programma’s hoeft te installeren. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het maken van back-ups. Dit zijn belangrijke zaken die vaak te weinig aandacht krijgen. DvD-ICT heeft deze aandacht wel. 

Netwerkbeheer

De wifi die het niet meer doet, de printer die niet meer wil printen, een crash op een laptop waardoor belangrijke bestanden niet opgeslagen zijn. Het zijn zomaar wat zaken die te voorkomen zijn met goed netwerkbeheer. Als ervaren netwerkbeheerder zorgt DvD-ICT ervoor dat deze zaken voorkomen worden. Omdat DvD-ICT  in Breda zit, zijn we in een kort tijdsbestek op locaties in- en rondom OosterhoutEtten-Leur of Roosendaal

Tijdelijke of langdurige ondersteuning

Wilt u uw ICT in Breda goed regelen? Gaat het niet om het onderhouden of monitoren van uw systeem of netwerk, maar heeft uw bedrijf in Breda hulp nodig bij een groot ICT-project? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt ons automatiseringsbedrijf bijvoorbeeld inschakelen voor de aanleg van een veilig wifinetwerk voor uw bedrijf in Breda. Wij zorgen voor veilige wifi en wifibeveiliging, maar u kunt ook bij ons terecht voor ICT-detachering. wanneer u tijdelijk of voor langere tijd iemand nodig hebt die uw bedrijf in Breda bijstaat op het gebied van ICT en alles wat daarbij komt kijken.

Flexibele service van een ICT-bedrijf inBreda

Door te investeren in netwerk-monitoring en goed systeemonderhoud zorgen we er natuurlijk voor dat problemen en crashes zoveel mogelijk voorkomen worden. Mocht zich dit onverhoopt toch voordoen, dan zijn wij als ICT-bedrijf flexibel en reageren wij snel. Wij hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan en wanneer zich een crash of groot probleem zich voordoet, ook buiten kantoortijd, lossen wij het voor u op. Daarbij hoeft u niet te wachten tot de volgende dag, en kan iedereen meteen weer aan het werk. Benieuwd naar wat een van de meest flexibele ICT-bedrijven voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op door het formulier in te vullen of door te bellen naar 076-8501663.