Online werken
ict bedrijf breda

Online werken

Online werken in cloud omgeving en altijd toegang tot uw bestanden?

DvD-ICT helpt u graag op het gebied van online werken. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw medewerkers een online werkplek hebben waar ze overal vandaan in kunnen loggen. In de cloud werken heeft veel verschillende voordelen en wij zorgen er graag voor dat u daar met uw bedrijf van kunt profiteren. Wilt u dus graag meer online gaan werken? Neem dan contact op met DvD-ICT!

Exchange Online

Exchange online is een onderdeel van het Office 365 pakket, maar wordt door DvD-ICT afzonderlijk aangeboden. Exchange Online is een online mailbox die per persoon kan worden ingericht. Op verschillende devices kunt u deze mailboxen aan, zoals computer, tablet en telefoon.

Office 365

Het Office 365 pakket wordt steeds bekender in de volksmond. De offline programma’s zoals Word, Excel en Outlook verschuiven naar online software. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een online opslagruimte voor uw bedrijf.

Hosted Telefonie

Met hosted telefonie heeft u geen omkijken meer naar aanleg en onderhoud. Daarnaast maakt u 24/7 gebruik van telefonie in de cloud via een bewaakte, virtuele telefooncentrale. Dit tegen een vaste vergoeding per gebruiker per maand.