Netwerkbeheer Breda

Contact

Netwerkbeheer in regio Breda

 

Ligt je netwerk eruit? Dan ligt jouw bedrijf er tijdelijk uit. Om dit te voorkomen, onderhoudt DvD-ICT de systemen en netwerken zodat je er dagelijks efficiënt mee kunt werken. Zijn er plotseling toch problemen? In veel gevallen kunnen we problemen op afstand oplossen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. We loggen in vanaf ons kantoor in jouw systeem en verhelpen zo het probleem. Als het nodig is, komen we natuurlijk bij jou langs. Als netwerkbeheerder zijn wij flexibel. De werkzaamheden die onder netwerkbeheer in Breda en omstreken vallen zijn onder andere:

  • Het monitoren van jouw systeem en netwerk.
  • Het verhelpen van een crash.
  • Het onderhouden van je systemen en netwerk.
  • Het installeren en updaten van uw software en hardware.
  • Het installeren van randapparatuur.
  • Back-ups maken van je bestanden.
  • Het installeren van wifi en het verhelpen van wifi-problemen.

Voorkom trage computers 

Heb je last van een trage computer of laptop? Of wil je juist een heel nieuw netwerk aanleggen? Wees voorzichtig met vertrouwelijke bedrijfsinformatie en laat een expert het netwerkbeheer regelen. Zonder voorkennis kan een update uitvoeren bijvoorbeeld al leiden tot een fout in het netwerk.  In omgeving Breda is DvD-ICT al jaren actief als netwerkbeheerder. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Houd je focus op jouw core business zonder ICT-problemen. Als netwerkbeheerder zorgen wij dat het netwerk up to date is, dat software naar behoren werkt en dat apparaten goed met elkaar verbonden zijn. Geen haperende printers, onvindbare opslagsytemen en trage computers dus.

Is er onverwacht toch een probleem in het netwerk? Dan schakelen wij snel. Op afstand loggen wij in en achterhalen wij het probleem. Als netwerkbeheer in Breda zijn we ook snel ter plaatse als dit nodig is. 

Beveiliging van je ICT

Iedereen heeft iets te verbergen. Denk aan belangrijke bedrijfsinformatie- en klantinformatie. Daarom wil je niet dat iemand toegang heeft tot jouw ICT-systemen. DvD-ICT optimaliseert netwerken daarom nooit zonder naar de beveiliging te kijken. Ben je benieuwd naar hoe veilig jouw ICT-systemen zijn? Aan de hand van onze scan en ons verbeterplan krijg je concrete handvatten om jouw netwerk veiliger te maken. 

Omdat we als netwerkbeheerder in Breda gevestigd zijn, is het ook mogelijk om bij je langs te komen voor een presentatie van onze bevindingen. ICT kan technisch zijn, maar we leggen het graag in een duidelijk taal uit. 

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat alles goed functioneert en dat apparaten beveiligd en gebruiksklaar zijn. Een netwerkbeheerder houdt zich onder andere bezig met de installatie van hardware, adviseren over soft- en hardware, troubleshooting, netwerken beveiligen en optimalisatie van het netwerk. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat netwerk snel en soepel functioneert.

Netwerkbeheer is het zorgdragen voor het netwerk van een bedrijf. Dit omvat servers, modems, telefoons, printers en de bekabeling. De apparaten in een bedrijf zijn meestal allemaal met elkaar verbonden met een centrale server via ethernet. Netwerkbeheer zorgt ervoor dat al deze apparaten met elkaar verbonden zijn en dat het netwerk altijd optimaal functioneert. Bij calamiteiten zorgt een netwerkbeheerder ervoor dat het netwerk zo snel mogelijk weer hersteld wordt. Bijvoorbeeld als het netwerk van uw bedrijf platligt, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Neem contact op