Contact

DvD-ICT heeft dé oplossing voor elke werkplek!

Wilt u graag uw kantoor en systemen op professionele wijze laten inrichten? DvD-ICT verzorgt werkplekbeheer van A tot Z. Of het nu gaat om een laptop of desktop met clouddiensten, of werkplekken die op locatie of op afstand ingericht en operationeel moeten worden, wij regelen de klus snel en efficiënt voor u.

Werkplekbeheer op maat in Breda en omstreken

Bent u ondernemer en wilt u uw werkplekken passend laten maken voor uw organisatie? Dan kan dit proces veel tijd in beslag nemen. Het is dan prettig om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Wij kunnen u werkplekbeheer op maat aanbieden; we leveren niet alleen de producten, we richten ook de werkplek on site of op afstand in en installeren en implementeren de bijbehorende systemen. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich bezighouden met uw organisatie en ondernemen! Wij passen werkplekbeheer in Breda (en omstreken) overigens altijd aan naar uw wensen. We kunnen zowel werkstations inrichten, als flexibele werkplekken met laptops zodat uw werkplekken altijd optimaal functioneren.

Voordelen van werkplekbeheer

Werkplekbeheer in of nabij Breda heeft vele voordelen. Zo scheelt dit een hoop tijd en vermindert het irritaties bij werknemers. Ze hoeven namelijk niet zelf ervoor te zorgen dat hun werkplek goed functioneert, dat regelen wij! Een ander zeer belangrijk voordeel is de arbeidsproductiviteit: deze verbeterd wanneer uw werknemers met hun werkplekken ondersteund worden door een specialist op dit gebied. Wanneer er wordt gewerkt met computers en andere apparaten wilt u immers dat deze altijd goed functioneren. Door uw werkplekbeheer in Breda en omgeving uit te besteden, heeft u hier geen omkijken meer naar!

Ook voor andere diensten staan wij voor u klaar

Wij verzorgen uw volledige ICT-omgeving! Wilt u bijvoorbeeld uw netwerkbeheer bij ons onderbrengen, of ICT-detachering uitbesteden? Wij zijn zeer ervaren in systeembeheer en kunnen u bij al uw ICT-problemen helpen. Heeft u bijvoorbeeld net uw bedrijf in de cloud geïntegreerd en ondervindt u hier problemen mee? Of valt de wifi in uw bedrijfspand op een bepaalde plek steeds weg? Laat het ons weten! Onze externe ICT-helpdesk helpt niet alleen met werkplekbeheer in Breda maar ook met de beveiliging, implementatie en optimalisatie van de cloud, het implementeren van Exchange Online, hosted telefonie en Office 365.

Neem contact op