Werkplekbeheer
werkplekbeheer breda

Werkplekbeheer

Wilt u graag uw kantoor en systemen op professionele wijze laten inrichten? DvD-ICT verzorgt werkplekbeheer van A tot Z. Of het nu gaat om een laptop of desktop met clouddiensten, of werkplekken die op locatie of op afstand ingericht en operationeel moeten worden, wij regelen de klus snel en efficiënt voor u.

Werkplekbeheer op maat

Bent u ondernemer en wilt u uw werkplekken passend laten maken voor uw organisatie? Dan kan dit proces veel tijd in beslag nemen. Het is dan prettig om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Als ICT-bedrijf in Breda kunnen we u werkplekbeheer op maat aanbieden; we leveren niet alleen de producten, we richten ook de werkplek on site of op afstand in en installeren en implementeren de bijbehorende systemen. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich bezighouden met uw organisatie en ondernemen! Wij passen werkplekbeheer in Breda (en omstreken) overigens altijd aan naar uw wensen. We kunnen zowel werkstations inrichten, als flexibele werkplekken met laptops zodat uw werkplekken altijd optimaal functioneren.

Voordelen van werkplekbeheer

Werkplekbeheer in of nabij Breda heeft vele voordelen. Zo scheelt dit een hoop tijd en vermindert het irritaties bij werknemers. Ze hoeven namelijk niet zelf ervoor te zorgen dat hun werkplek goed functioneert, dat regelen wij! Een ander zeer belangrijk voordeel is de arbeidsproductiviteit: deze verbetert wanneer uw werknemers met hun werkplekken ondersteund worden door een specialist op dit gebied. Wanneer er wordt gewerkt met computers en andere apparaten wilt u immers dat deze altijd goed functioneren. Door uw werkplekbeheer in Breda en omgeving uit te besteden, heeft u hier geen omkijken meer naar!

Ook voor andere diensten staan wij voor u klaar

Wij verzorgen uw volledige ICT-omgeving! Wilt u bijvoorbeeld uw netwerkbeheer bij ons onderbrengen, of ICT-detachering uitbesteden? Wij zijn zeer ervaren in systeembeheer en kunnen u bij al uw ICT-problemen helpen. Heeft u bijvoorbeeld net uw bedrijf in de cloud geïntegreerd en ondervindt u hier problemen mee? Of valt de wifi in uw bedrijfspand op een bepaalde plek steeds weg? Laat het ons weten! Onze externe ICT-helpdesk helpt niet alleen met werkplekbeheer in Breda maar ook met de beveiliging, implementatie en optimalisatie van de cloud, het implementeren van Exchange Online, hosted telefonie en Office 365.

DvD-ICT is dé specialist in Breda voor al uw ICT- en automatiseringsoplossingen, ook voor ZZP’ers. Heeft u een IT-vraagstuk waar u niet aan uit komt en wilt u graag ondersteuning op het gebied van netwerkbeheer, automatisering en/of ICT-detachering? Wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Werkplekbeheer zijn alle werkzaamheden die gericht zijn op het beheren en onderhouden van een werkplek. Simpel gezegd omvat werkplekbeheer alles wat nodig is om iemand goed te laten functioneren op zijn of haar (online) werkplek. Het kan binnen iedere branche worden toegepast; van online marketing tot ziekenhuizen en de bouw. Bij werkplekbeheer kun je denken aan het installeren en onderhouden van laptops, een urenregistratiesysteem of een veilige online werkomgeving. De kosten voor werkplekbeheer lopen uiteen en zijn afhankelijk van welk soort werkplekbeheer je voor jouw organisatie wilt en het aantal uren dat wij hiervoor inplannen. Hierdoor is er geen standaardprijs voor werkplekbeheer, maar sturen wij altijd een offerte met de begrote kosten.
Je kunt jouw werkplekken zelf onderhouden nadat deze geïnstalleerd zijn, dat is uiteraard geheel aan jou. Veel van onze klanten geven echter aan dat ze het prettig vinden om na installatie van de werkplekken het onderhoud aan ons uit te besteden. ICT blijft immers een vakgebied waar tijd en aandacht voor moet worden vrijgemaakt om alle systemen up-to-date te houden. Door werkplekonderhoud uit te besteden aan DvD-ICT heeft u hier geen omkijken meer naar en weet u zeker dat alle onderhoud tijdig en correct wordt uitgevoerd.

Neem contact op