Zakelijke ICT oplossingen

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Waarmee kunnen we uw bedrijf helpen?

Ook op zakelijk gebied staan wij als ICT beheerder graag voor u klaar. Uw netwerkbeheer uitbesteden? Systemen op elkaar afstemmen, zodat deze op dezelfde server kunnen draaien? Een nieuwe website? Wij regelen het voor u! U kunt met al uw automatiseringsproblemen bij ons terecht. Wij staan voor flexibiliteit, scherpe tarieven en een snelle service. Wij zijn de ICT beheerder die u nodig heeft, of het nu gaat om systeembeheer of netwerkbeheer.

Netwerkbeheer

De technologie en infrastructuur van een netwerk wordt steeds complexer. Alles moet snel en efficiënt werken. DvD-ict speelt hierop in door een snel en goed lopend netwerk voor uw bedrijf in te richten.

Meer informatie over netwerkbeheer

Systeembeheer

Focus u op uw core business en besteed uw systeembeheer uit. Het systeembeheer moet namelijk goed geregeld zijn, moet updates draaien en back-ups maken. DvD-ict zorgt dat uw motor feilloos blijft draaien.

Meer informatie over systeembeheer

ICT detachering

Een goede IT infrastructuur is voor ieder bedrijf belangrijk. Het systeem moet naar behoren functioneren, maar als u daar geen specialisten voor in huis hebt, is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kunt u bij DvD-ict ook terecht voor ICT detachering.

Meer informatie over ICT detachering
Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat