Zakelijke ICT oplossingen

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Waarmee kunnen we uw bedrijf helpen?

Ook op zakelijk gebied staan wij als ICT beheerder graag voor u klaar. Uw netwerkbeheer uitbesteden? Systemen op elkaar afstemmen, zodat deze op dezelfde server kunnen draaien? Wij regelen het voor u! U kunt met al uw automatiseringsproblemen bij ons terecht. Wij staan voor flexibiliteit, scherpe tarieven en een snelle service. Wij zijn de ICT beheerder die u nodig heeft, of het nu gaat om systeembeheer of netwerkbeheer.

Netwerkbeheer

De technologie en infrastructuur van een netwerk wordt steeds complexer. Alles moet snel en efficiënt werken. DvD-ICT speelt hierop in door een snel en goed lopend netwerk voor uw bedrijf in te richten.

Meer informatie over netwerkbeheer

Systeembeheer

Focus u op uw core business en besteed uw systeembeheer uit. Het systeembeheer moet namelijk goed geregeld zijn, moet updates draaien en back-ups maken. DvD-ICT zorgt dat uw motor feilloos blijft draaien.

Meer informatie over systeembeheer

ICT detachering

Een IT infrastructuur is voor ieder bedrijf belangrijk. Het systeem moet naar behoren functioneren, maar als u daar geen specialisten voor in huis hebt, is dat niet makkelijk. Daarom kunt u bij DvD-ICT ook terecht voor ICT detachering.

Meer informatie over ICT detachering

ICT Helpdesk

Zorgt een constant overbelaste server voor problemen? Valt de wifi steeds weg of heeft u net uw bedrijf geïntegreerd in de cloud en ondervindt u steeds problemen? Voor dit soort problemen bent u bij DvD-ICT aan het juiste adres.

Meer informatie over ICT Helpdesk

Werkplekbeheer Breda

Wilt u graag uw kantoor en systemen op professionele wijze laten inrichten? DvD-ICT verzorgt werkplekbeheer van A tot Z. Wij regelen de klus snel en efficiënt voor u.

Meer informatie over werkplekbeheer
Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat