Voorkom hacks, besteed je netwerkbeveiliging uit 
netwerkbeveiliging uitbesteden

Voorkom hacks, besteed je netwerkbeveiliging uit 

Voorkom hacks, besteed je netwerkbeveiliging uit

Heb je er ooit over nagedacht om je netwerkbeveiliging uit te besteden? In 2023 bleek uit een analyse van Eye Security dat 1 op de 5 bedrijven risico loopt gehackt te worden. Stel je voor: je komt op een ochtend op kantoor, pakt koffie, start je computer op en… bam! Je hele netwerk ligt plat. Hackers hebben toegeslagen, gegevens zijn weg of gegijzeld, en je klanten beginnen te bellen. Geen fijn scenario, toch? Dit is precies waarom netwerkbeveiliging zo belangrijk is. Niet alleen omdat het je veel kopzorgen en geld kan besparen, maar ook omdat je klanten erop vertrouwen dat je hun gegevens veilig houdt.

Waarom je netwerkbeveiliging uitbesteden?

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en kunnen grote gevolgen hebben, zowel financieel als voor je bedrijfsreputatie. Door je netwerkbeveiliging uit te besteden, zorg je voor constante bewaking en beveiliging door experts, waardoor je risico’s aanzienlijk vermindert en je klanten vertrouwen in je behoudt.

5 redenen om te kiezen voor uitbesteden van netwerkbeveiliging

  1. Altijd up-to-date: met veel ervaring in de cybersecurity zorgen we ervoor dat je beveiligingssystemen altijd up-to-date zijn, wat essentieel is om nieuwe bedreigingen tegen te gaan.
  2. Sterke wachtwoorden: we zorgen voor de implementatie van sterke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie (2FA). Dit zijn cruciale elementen voor een stevige beveiliging.
  3. Educatie en training: we beschermen niet alleen je netwerk, maar we trainen ook je medewerkers in cybersecurity-bewustzijn.
  4. Proactieve monitoring: continue monitoring van je netwerkactiviteiten helpt om ongebruikelijke patronen snel te detecteren en in te grijpen voordat ze problemen veroorzaken.
  5. Snelle ondersteuning: heb je vragen over je netwerkbeveiliging? We zijn altijd bereikbaar en bellen je dezelfde dag nog terug.


Ieder zijn specialisme

Doen waar je goed in bent: daarom ben je als ondernemer aan de slag gegaan met jouw organisatie. Omdat jouw core business niet bij netwerkbeveiliging ligt maar wel van groot belang is, is het slim om je netwerkbeveiliging uit te besteden. Als ICT-bedrijf in Breda zorg ik ervoor dat je netwerk beveiligd is. 

Een keer kennismaken

Je netwerkbeveiliging uit handen geven kan een spannende beslissing zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat er een klik is. Ik kom graag langs om de werkwijze goed te kunnen bespreken. Stuur een mail of bel om direct een kennismaking in te plannen.

Facebook
Twitter
LinkedIn