Talisman Travel Design

Contact

Als ICT-specialist doen wij van DvD-ICT er natuurlijk alles aan om jouw ICT-omgeving zo comfortabel mogelijk te maken. We zorgen er met plezier voor dat alles werkt en op rolletjes loopt. Nu kun je dat natuurlijk van ons aannemen, maar misschien wil je het ook eens van een ander horen. Daarom laten we graag een klant aan het woord. Evelien Collier, marketing director van Talisman, beantwoordt een aantal vragen.

Op zoek naar een ICT-specialist voor al jouw ICT zaken? Neem dan contact met ons op!

Kunt u wat over Talisman vertellen?

Talisman is een reisorganisatie die al dertig jaar bestaat. In 1992 is Talisman opgericht als Maleisië specialist en inmiddels organiseren we op maat gemaakte reizen naar vijftig bestemmingen over de hele wereld. Tijdens de coronaperiode zijn daar ook reizen binnen Europa bij gekomen, je kunt bij ons inmiddels dus ook terecht voor op maat gemaakte reizen binnen Europa.

Hoe bent u bij DvD-ICT terecht gekomen?

We zijn in 2017 verhuisd naar Breda met ons kantoor. Hier hebben we gelijk ook wat andere zaken veranderd zoals het systeem waar we mee werken. Toen kwam de noodzaak voor een flexibele ICT specialist, die we in de omgeving hebben gezocht. Inmiddels werken we zo’n twee jaar samen met DvD-ICT. De flexibiliteit en toegankelijkheid van het bedrijf zijn erg prettig.

Wat heeft DvD-ICT voor uw bedrijf gedaan?

Voorheen werkten we wel met een online opslag, maar dat was een erg duur en ingewikkeld programma. Met DvD-ICT zijn we overgestapt. Ik pak hier zelf het beheer van op, DvD-ICT regelt voor ons het onderhoud. Ook wanneer er voor werknemers problemen zijn met bijvoorbeeld het inloggen of de opslag worden die opgelost door DvD-ICT. Verder installeert Dennis nieuwe laptops en zorgt hij voor de periodieke beveiliging van onze online werkomgeving.

Inmiddels zijn we ook een abonnementsvorm voor de werkzaamheden van DvD-ICT aangegaan. Dat is erg handig, zo hoeven we niet voor iedere handeling met facturen en dergelijke te werken, maar betalen we gewoon een vast bedrag.

Zou u DvD-ICT aanraden als ICT-specialist?

De samenwerking met DvD-ICT bevalt hartstikke goed. Er wordt altijd snel gereageerd als we vragen hebben. Daarbij is DvD-ICT flexibel en erg benaderbaar, je kunt er echt terecht als je ergens hulp mee nodig hebt. Zeker wanneer je in de buurt zit, vind ik DvD-ICT een aanrader, Dennis staat namelijk zo bij ons op de stoep als we hulp nodig hebben.

FV - Evelien Collier (23)
Evelien Collier
Marketing Director

Neem contact op