ICT bedrijf Tilburg
ict bedrijf breda

ICT-bedrijf Tilburg

Flexibele werkwijze, korte lijntjes en persoonlijk contact: daar staat DvD-ICT voor. Als ICT-bedrijf in omgeving Tilburg zorgen wij voor het beheer en onderhoud van uw hele ICT-omgeving.


Liever voorkomen dan genezen: een goede ICT-basis is een must voor iedere organisatie. Hiermee voorkom je datalekken en trage computers. En dus verbeter je de productiviteit omdat jij je kunt focussen op de organisatie. DvD-ICT is specialist in netwerkbeheer, systeembeheer en werkplekbeheer. Als een van de weinigen bieden wij een flexibele en snelle service: van detachering tot eenmalige installaties. 

Netwerk- en systeembeheer

Goed netwerk- en systeembeheer zorgt voor een veilige en gebruiksvriendelijke ICT-infrastructuur. Als je organisatie groeit, groeit het aantal apparaten mee. Voorkom irritaties en werk productiever als alle apparaten goed en veilig met elkaar verbonden zijn: van printer en telefoon tot laptops en dockingstations. 

Werkzaamheden DvD-ICT:

  • Verbeteren van de ICT-infrastructuur;
  • Alle digitale apparaten met elkaar verbinden;
  • Verhelpen en voorkomen van crashes;
  • Beveiligen van de wifi-verbinding;
  • Back-ups maken in de cloud;
  • Installeren van randapparatuur, software en hardware;
  • Hosted telefonie/VoIP telefonie
  • Installeren van Microsoft365

ICT-bedrijf tilburg

Werkwijze

Als organisatie ben je nooit offline. Je netwerk, systeem en online cloud zijn altijd verbonden, en dus is DvD-ICT goed bereikbaar. Als ICT-bedrijf rondom Tilburg kunnen wij werken op projectbasis, in ICT-detachering of enkel bij spoedklussen. Het grote voordeel: vooraf bespreken we hoe flexibel wij zijn. Zo kunnen wij afspreken om 24/7 bereikbaar te zijn zodat we ook na kantoortijden of in het weekend bereikbaar zijn. Hiermee voorkomen we bijvoorbeeld dat er beveiligingslekken ontstaan of waardevolle back-ups verloren gaan. Daarnaast koppelen we je altijd aan een vast contactpersoon zodat je altijd weet wie jou het beste kan ondersteunen.

Contact

Wilt u graag meer weten of de mogelijkheden bespreken? Wij denken als ICT-bedrijf in Tilburg graag met je mee. Dit kan digitaal via een videoverbinding of bij jullie op kantoor. Vraag een gratis adviesgesprek aan  of bel ons via 076-8501663.

Neem contact op