Werkplekbeheer Breda

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Wij verzorgen en beheren uw hele ICT omgeving.
Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek.


DvD-ICT heeft dé oplossing voor elke werkplek!

Wilt u graag uw kantoor en systemen op professionele wijze laten inrichten? DvD-ICT verzorgt werkplekbeheer van A tot Z. Of het nu gaat om een laptop of desktop met clouddiensten, of werkplekken die op locatie of op afstand ingericht en operationeel moeten worden, wij regelen de klus snel en efficiënt voor u.

Werkplekbeheer op maat in Breda en omstreken

Bent u ondernemer en wilt u uw werkplekken passend laten maken voor uw organisatie? Dan kan dit proces veel tijd in beslag nemen. Het is dan prettig om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Wij kunnen u werkplekbeheer op maat aanbieden; we leveren niet alleen de producten, we richten ook de werkplek on site of op afstand in en installeren en implementeren de bijbehorende systemen. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich bezighouden met uw organisatie en ondernemen! Wij passen werkplekbeheer in Breda (en omstreken) overigens altijd aan naar uw wensen. We kunnen zowel werkstations inrichten, als flexibele werkplekken met laptops zodat uw werkplekken altijd optimaal functioneren.

Voordelen van werkplekbeheer

Werkplekbeheer in of nabij Breda heeft vele voordelen. Zo scheelt dit een hoop tijd en vermindert het irritaties bij werknemers. Ze hoeven namelijk niet zelf ervoor te zorgen dat hun werkplek goed functioneert, dat regelen wij! Een ander zeer belangrijk voordeel is de arbeidsproductiviteit: deze verbeterd wanneer uw werknemers met hun werkplekken ondersteund worden door een specialist op dit gebied. Wanneer er wordt gewerkt met computers en andere apparaten wilt u immers dat deze altijd goed functioneren. Door uw werkplekbeheer in Breda en omgeving uit te besteden, heeft u hier geen omkijken meer naar!

Ook voor andere diensten staan wij voor u klaar

Wij verzorgen uw volledige ICT-omgeving! Wilt u bijvoorbeeld uw netwerkbeheer bij ons onderbrengen, of ICT-detachering uitbesteden? Wij zijn zeer ervaren in systeembeheer en kunnen u bij al uw ICT-problemen helpen. Heeft u bijvoorbeeld net uw bedrijf in de cloud geïntegreerd en ondervindt u hier problemen mee? Of valt de wifi in uw bedrijfspand op een bepaalde plek steeds weg? Laat het ons weten! Onze externe ICT-helpdesk helpt niet alleen met werkplekbeheer in Breda maar ook met de beveiliging, implementatie en optimalisatie van de cloud, het implementeren van Exchange Online, hosted telefonie en Office 365.

Onze ICT helpdesk is er speciaal voor u!

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk dat alles naar behoren werkt. Computers die niet meewerken of een netwerk dat te traag of onveilig is, kunt u er niet bij hebben. U wilt zich immers gewoon focussen op uw bedrijf. Ervaart u daarom problemen met uw computer, uw systeem of uw netwerk, dan kunt u zeker terecht bij DvD-ICT. Onze ICT helpdesk staat altijd voor u klaar en wij weten precies hoe we uw ICT problemen op kunnen lossen! 

Wat is werkplekbeheer en wat zijn de kosten hiervoor?

Werkplekbeheer zijn alle werkzaamheden die gericht zijn op het beheren en onderhouden van een werkplek. Simpel gezegd omvat werkplekbeheer alles wat nodig is om iemand goed te laten functioneren op zijn of haar (online) werkplek. Het kan binnen iedere branche worden toegepast; van online marketing tot ziekenhuizen en de bouw. Bij werkplekbeheer kun je denken aan het installeren en onderhouden van laptops, een urenregistratiesysteem of een veilige online werkomgeving. De kosten voor werkplekbeheer lopen uiteen en zijn afhankelijk van welk soort werkplekbeheer je voor jouw organisatie wilt en het aantal uren dat wij hiervoor inplannen. Hierdoor is er geen standaardprijs voor werkplekbeheer, maar sturen wij altijd een offerte met de begrote kosten.

Moet ik mijn werkplekken zelf onderhouden na installatie?

Je kunt jouw werkplekken zelf onderhouden nadat deze geïnstalleerd zijn, dat is uiteraard geheel aan jou. Veel van onze klanten geven echter aan dat ze het prettig vinden om na installatie van de werkplekken het onderhoud aan ons uit te besteden. ICT blijft immers een vakgebied waar tijd en aandacht voor moet worden vrijgemaakt om alle systemen up-to-date te houden. Door werkplekonderhoud uit te besteden aan DvD-ICT heeft u hier geen omkijken meer naar en weet u zeker dat alle onderhoud tijdig en correct wordt uitgevoerd.

Advies nodig? Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u interesse in onze diensten maar weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u kunnen we kijken waar behoefte aan is in uw organisatie. Ieder bedrijf is immers anders. Wij zorgen er graag voor dat onze diensten volledig aansluiten op uw wensen. U kunt ons bellen of mailen wanneer u informatie wilt over werkplekbeheer in Breda of in omringende plaatsen. Wij staan graag voor u klaar.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat