Waarom kiezen voor Office 365?

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Waarom kiezen voor Office 365?

U heeft vast al eens gehoord over Office 365, zeker als u op kantoor werkt. Met Office 365 verplaatst u eigenlijk de offline programma’s zoals Word, Excel en Outlook naar online software. Hierdoor kunnen alle medewerkers in de cloud werken, wat betekent dat ze overal vandaan, wanneer ze maar willen, kunnen werken. Waarom zou u kiezen voor Office 365? Het brengt veel voordelen met zich mee, waar we u in dit artikel meer over vertellen.

De voordelen van werken met Office 365

U wilt graag weten waarom u zou kiezen voor Office 365 en wat voor voordelen het uw bedrijf brengt als u dit gaat implementeren. De voordelen van werken met Office 365 zijn onder andere:

  • Flexibiliteit. Wanneer u kiest voor Office 365, biedt u al uw medewerkers een stuk meer flexibiliteit. Als u graag Het Nieuwe Werken op kantoor wil integreren, dan is dit een stap in de goede richting. Het enige dat uw medewerkers nodig hebben, is namelijk een werkende internetverbinding. Met Office 365 kan iedereen dan, vanuit waar en wanneer dan ook, aan het werk. Op deze manier kunnen medewerkers werken op tijdstippen dat het hen uitkomt. Het is bewezen dat men hier een stuk productiever van wordt, omdat ze op deze manier kunnen werken waar en wanneer zij dat zelf willen.
  • Ontzorging van uw IT afdeling. Heeft u een IT afdeling waar ze de hele dag bezig zijn met infrastructurele zaken zoals netwerkbeheer? Door over te stappen op Office 365 valt er een last van hun schouders en kunnen ze zich focussen op andere zaken in het bedrijf.
  • De kostenstructuur verbetert. Wanneer u gebruikmaakt van de lokale Office software, dan gaat dat gepaard met een hoop kosten en een ingewikkelde kostenstructuur. Zo maakt u gebruik van servers die geld kosten, zijn er supportcontracten, kosten voor licenties en vaak ook onderhoudscontracten voor regelmatige updates om ervoor te zorgen dat alles blijft werken. Daar heeft u natuurlijk ook weer personeel voor nodig, wat ook geld kost. Met Office 365 is dit niet langer het geval. U schaft namelijk een abonnement aan voor een aantal gebruikers voor een vast bedrag per maand. Hiermee daalt de kapitaalinvestering en stijgen de variabele kosten. Doordat onderhoud, beheer, licenties en updates allemaal bij de dienst van Office 365 horen, heeft u daar geen kosten meer aan. Groeit het bedrijf en werken er meer mensen met Office 365, dan kunt u het abonnement opschalen, maar het is ook altijd mogelijk om het abonnement af te schalen wanneer dat nodig is. U betaalt hierdoor dus nooit voor diensten die niet gebruikt worden.

Heb ik Office 365 nodig in mijn bedrijf?

Die voordelen van Office 365 zijn natuurlijk allemaal heel mooi, maar is het ook wat voor uw bedrijf? Misschien is uw bedrijf wel te klein, of juist te groot voor Office 365? Dat is zeker niet het geval. Office 365 is handig voor ieder bedrijf; of u nu 3 of 3000 medewerkers hebt. Iedereen kan samenwerken, het bespaart geld en vanuit iedere plek en op ieder tijdstip kan er gewerkt worden. Ideaal dus! Wilt u ook graag Office 365 gebruiken in uw bedrijf? DvD-ict implementeert het graag voor u, zodat iedereen dezelfde dag nog aan de slag kan. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat