Waarom het interessant is om zakelijk systeembeheer uit te besteden

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Waarom het interessant is om zakelijk systeembeheer uit te besteden

In ieder bedrijf is het noodzakelijk om regelmatig ICT systemen te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat programma’s snel blijven werken en dat virussen en malware geen kans maken. Veel ondernemers zijn continu druk met hun onderneming en dan kan systeembeheer er nog wel eens bij inschieten. In deze blog lees je meer over zakelijk systeembeheer en waarom het aantrekkelijk is om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij.

Waar draait systeembeheer om

Net zoals een auto jaarlijks een APK nodig heeft, is dat voor ICT-systemen niet anders. Voor veel bedrijven is de grootste kostenpost personeel. Je wil daarom dat jouw personeel goed functioneert en de juiste ondersteuning krijgt om werkzaamheden uit te voeren. Systeembeheer zorgt ervoor dat de systemen waarmee gewerkt worden, optimaal functioneren en dat jij en jouw personeel zo productief mogelijk kan zijn. Daarnaast zorgt periodiek systeemonderhoud ervoor dat er minder storingen zijn en dat dataverlies tegen wordt gegaan. Dit zijn namelijk kostenposten die jouw onderneming indirect (veel) geld kunnen kosten, wanneer er niet regelmatig onderhoud heeft plaatsgevonden. 

Redenen om systeembeheer uit te besteden

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het aantrekkelijk kan zijn om jouw zakelijke systeembeheer uit te besteden:

Je bespaart kosten

Je hebt minder kosten, doordat je niet hoeft te investeren in eigen IT-beheerders. 

Je hebt altijd recente backups, updates en een snel werkend systeem

Door je systeembeheer uit te besteden aan DvD-ICT ben je altijd verzekerd van een snel werkend systeem. Wij zorgen er ook voor dat er regelmatig backups worden gemaakt en dat updates geïnstalleerd worden. Hierdoor werkt je systeem snel en is het altijd up to date.

Er is 24/7 een gespecialiseerde partij betrokken bij jouw ICT-systeem

Mocht zich ooit een systeemcrash voordoen, de server niet goed bereikbaar zijn of zich een ander technisch probleem voordoen, dan kun je altijd terecht bij DvD-ICT. Zeker wanneer er snel geschakeld moet worden, is het fijn dat er korte lijntjes zijn en dat er direct ingegrepen kan worden.

Je hebt meer tijd voor jouw core-business

De tijd die je zelf niet hoeft te steken in het beveiligen en up-to-date houden van jouw ICT-systemen, kun je besteden aan jouw core-business! 

Meer weten over systeembeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt kiezen voor periodiek onderhoud en volledig onderhoud. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor diensten op het gebied van netwerkbeheer, ICT detachering, VoIP, online werken in de cloud en reparaties.

Werkgebied DvD-ICT

Ons werkgebied is: Breda, Oosterhout, Etten-Leur & Roosendaal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat