Tips voor online werken

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze
Tips om online samenwerken makkelijker te maken

Tips voor online werken

Online werken is sinds de opkomst van het internet onmisbaar, zo ook in de wereld van ICT, systeembeheer en netwerkbeheer. Vindt u het als onderneming zijnde lastig om hierin mee te groeien? Of enkel op zoek naar wat meer informatie? Dv/systeembeheer.htmlD-ict geeft een aantal tips om te zorgen dat het nieuwe werken ook voor u duidelijk is. Zorg dat uw bedrijf mee gaat met de tijd!

Zakelijk gebruik van smartphones

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, zowel jong als oud gebruiken de toestellen.

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, zowel jong als oud gebruiken de toestellen. Maar, gebruikt u deze ook zakelijk? Een smartphone geeft met alle beschikbare apps en functies, veel extra gemakken. Dus waarom zou u die niet gebruiken? Koppel uw mail boxen, agenda’s en contacten met elkaar. Gebruik apps voor het beheren van apparaten en functies op kantoor. Zo is het tegenwoordig mogelijk om bijvoorbeeld het licht, of de verwarming op afstand te bedienen.

De kracht van social

We noemen het bewust social, omdat er veel meer functies onder vallen dan bijvoorbeeld alleen Facebook. Uiteraard is het slim om deze sociale media te gebruiken voor het delen van informatie. Maar denk ook aan een online video programma! Hierdoor is het gemakkelijk om contact te maken of te overleggen met zakelijke contacten die verder weg zijn. Voor deze videofunctie zijn meerdere makkelijke softwareprogramma’s beschikbaar.

Cloud: altijd en overal beschikbaar

Software en informatie is altijd en overal beschikbaar, zeker online. Door deze gegevens ook op te slaan op service, zoals een online cloud, krijgt u er een aantal voordelen bij: altijd recente en beschikbare software, minder ICT-problemen en daarmee ook lagere ICT-kosten. Daarnaast weten DvD-ict alles over het beveiligen van dit soort vertrouwelijke netwerken, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast is Wi-Fi, ook wel draadloos internet, erg belangrijk voor uw bedrijf. Zeker met alle apparaten die tegenwoordig verbonden zijn met elkaar, is Wi-Fi cruciaal.

Online samenwerken

Door alle technologische ontwikkelingen is het makkelijker om online samen te werken, ook op afstand. Denk aan kennis delen, belangrijke informatie mee delen of een wiki opzetten. DvD-ict weet het belang hiervoor en bieden dit in pakketten aan, zoals Exchange Online. Bent u als bedrijf helemaal up-to-date wat betreft de laatste trends en software?

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat