Tijdelijk een systeembeheerder of ICT’er nodig?

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Tijdelijk een systeembeheerder of ICT’er nodig?

Heeft u een systeembeheerder of ICT’er in dienst? Dat is ideaal! Maar ook uw systeembeheerder kan ziek zijn en heeft natuurlijk vakantiedagen. Denkt u dat u deze periode wel kan overbruggen zonder een systeembeheerder of ICT’er? Vaak is dat niet slim. DvD-ICT staat voor u klaar wanneer u een interim systeembeheerder nodig hebt en vertelt u in dit artikel waarom het niet slim is om systeembeheer een aantal weken te laten voor wat het is. 

Gebrek aan monitoring kan grote gevolgen hebben

We schreven al eerder over het belang van netwerk monitoring. Wanneer het netwerk goed gemonitord wordt, worden problemen bijvoorbeeld eerder gedetecteerd. Wanneer er geen netwerkbeheerder aanwezig is, worden problemen pas geconstateerd wanneer het al te laat is en zich al storingen voordoen. Zonder netwerkbeheerder is en geen grip op het netwerk en zullen andere mensen in het bedrijf dit misschien moeten overnemen, waardoor ander werk weer blijft liggen. 

Niemand aanwezig om problemen op te lossen

Wanneer zich grote problemen voordoen, denk bijvoorbeeld aan cyberaanvallen of andere desastreuze problemen, is er niemand aanwezig die deze problemen kan aanpakken. Wanneer het netwerk gemonitord zou worden, zouden deze problemen waarschijnlijk al eerder ontdekt worden en had er iets aan gedaan kunnen worden voordat er grote storingen zouden ontstaan. Maar ook wanneer het internet of de telefoonlijn er bijvoorbeeld uit ligt en er is niemand aanwezig die er verstand van heeft en dit op kan lossen, heeft u al snel een probleem en kost het u dit veel tijd en geld. 

Tijdelijk systeembeheerder of ICT’er nodig voor een groot project

Natuurlijk kunnen ook andere situaties zich voordoen waarvoor u tijdelijk een systeembeheerder of ICT’er nodig hebt. Wanneer u een systeembeheerder in dienst hebt en deze met vakantie is of langdurig ziek is, kunt u bij DvD-ICT terecht. Maar ook wanneer u geen ICT’er in dienst hebt en er een groot project ligt waar u echt een specialist voor nodig hebt, kunt u bij ons aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan een cloudmigratie project of het goed beveiligen van uw infrastructuur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Werkgebied DvD-ICT

Breda, Oosterhout, Etten-Leur & Roosendaal.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat