Thuiszorg Matilda

Contact

Wij van DvD-ICT doen er graag alles aan om jouw ICT-omgeving zo comfortabel mogelijk te maken. Dat kun je van ons aannemen, maar we kunnen ons voorstellen, dat je het ook graag eens van een ander hoort. Daarom laten we graag een klant aan het woordt. Zo kun je eens van iemand anders horen, wat ons nou hét bedrijf voor jou maakt. Furneds Matilda, eigenaar van Thuiszorg Matilda, geeft antwoord op een aantal vragen.

Op zoek naar een ICT-specialist voor al jouw ICT zaken? Neem dan contact met ons op!

Kunt u wat over Thuiszorg Matilda vertellen?

Thuiszorg Matilda bestaat inmiddels dik 17 jaar. We zijn zijn landelijk actief en inmiddels een vertrouwd gezicht binnen het zorglandschap. Wij bieden flexibele thuiszorg, waardoor patiënten en cliënten zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dat doen we door huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en wijkverpleging aan te bieden.

Hoe bent u bij DvD-ICT terecht gekomen?

Lang geleden waren we op zoek naar een ICT-bedrijf voor onze organisatie. We kwamen toen terecht bij DvD-ICT en zijn daar niet meer weggegaan. Hoe lang we al samenwerken met DvD-ICT zou ik niet kunnen zeggen, we zijn de tel kwijtgeraakt. Laten we zeggen dat ze inmiddels bij het meubilair horen!

Wat heeft DvD-ICT voor uw bedrijf gedaan?

Voorheen hadden we onze eigen interne server. We schakelden DvD-ICT in voor het beheer van onze server en ondersteunen bij ICT werkzaamheden. Toen we net begonnen met DvD-ICT, hebben zij onze eigen interne server op de juiste manier ingericht. Later zijn we met behulp van DvD-ICT overgestapt naar een Cloud server. We werken nog steeds met DvD-ICT en zijn nog steeds erg tevreden over de diensten en de flexibiliteit van het bedrijf.

Zou u DvD-ICT aanraden als ICT-specialist?

Tuurlijk, maar niet te vaak, anders hebben ze immers geen tijd meer voor ons! DvD-ICT neemt echt de tijd voor zijn klanten. Daarbij komen ze altijd hun afspraken na en gaat de samenwerking altijd soepel en vlot. Negatieve punten hebben wij tot op heden niet kunnen ontdekken. Als we een cijfer zouden moeten geven, zou ik een 8,9 geven. Ik zeg namelijk altijd dat de 10 voor God is en de 9 voor mezelf!

furneds
Furneds Matilda
Directeur

Neem contact op