Rinky Toys

Contact

Snel handelen, maar niet vastzitten aan hoge vaste kosten per maand. Dat is precies waar we bij DvD-ICT voor staan. En ook precies waarom Rinke Horemans van Rinky Toys zo tevreden is.

Wie is Rinky Toys?

Rinky Toys is een speciaalzaak die zich richt op de liefhebbers van klassieke bromfietsen en motoren. Zowel voor reparatie als voor een nieuwe Puch of Tomos klassieker ben je bij Rinky Toys aan het juiste adres. Op hun locatie in Breda, maar ook in hun online showroom, bieden ze veel verschillende brommer klassiekers aan. Voor de echte liefhebber.

Waarom zijn Rinky Toys en DvD-ICT zo’n goede match?

Rinke: “Het fijne aan DvD-ICT is de snelheid en flexibiliteit. Ze doen precies wat we nodig hebben en de kosten vallen daardoor ook mee. Onze vorige partij deed vaak meer dan we vroegen, waardoor de kosten te hoog werden. DvD-ICT snapt wat wij als bedrijf nodig hebben. Het is een fijne samenwerking. Voor kleine problemen kunnen we DvD-ICT snel bereiken”

Hoe zijn jullie met DvD-ICT in contact gekomen?

Rinke: “We hebben Dennis via de website van DvD-ICT benaderd. De diensten en het persoonlijke contact spraken ons aan. Zo was de samenwerking eigenlijk heel snel beklonken.”

Wat was de grootste IT-uitdaging?

Bij DvD-ICT houden we wel van een IT-uitdaging. Bij Rinky Toys zorgen we dat de systemen altijd draaiend zijn zodat Rinky Toys zich kan focussen op hun kennis en passie voor hun motoren. Als ICT-bedrijf in Breda gaan we graag samenwerkingen aan met andere ondernemers in omgeving Breda.

rinke
Rinke Horemans
Eigenaar

Neem contact op