M-Display

Contact

Wij van DvD-ICT vinden het enorm belangrijk om jouw ICT-omgeving zo goed mogelijk te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over opslag of over of iets werkt of niet. Je kunt natuurlijk van ons aannemen dat wij altijd de beste service leveren, maar we begrijpen het ook dat je graag eens over de ervaringen van een ander hoort. Om je een beeld te geven hebben we Maurice van Gool, van M-Display wat vragen gesteld.

Ben je op zoek naar een ICT-specialist? Wij helpen je graag, neem contact met ons op!

Kunt u wat over M-Display vertellen?

Wij van M-Display maken alles in karton. Zo maken we bijvoorbeeld displays en verpakkingen, maar ook evenementen meubels en zelfs stoelen en lampen. We brengen karton tot leven door te ontwerpen, drukken, printen, cacheren, stansen, snijden, rillen, plotten en plakken. Met meer dan twintig vakmensen werken we al meer dan tien jaar aan onze passie voor karton. Dat maakt dan ook dat we iedere discipline in huis hebben, van ontwerp tot productie.

Hoe bent u bij DvD-ICT terecht gekomen?

Als ik het me goed herinner, heeft DvD-ICT ons benaderd, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik weet niet precies meer hoe het is gegaan, we werken dan ook geruime tijd samen.

Wat heeft DvD-ICT voor uw bedrijf gedaan?

DvD-ICT beheert in feite onze hele ICT omgeving, op een paar afdelingen na. Zo onderhouden ze onze software; wanneer er updates zijn worden die door DvD-ICT geïnstalleerd. Ze zorgen voor het onderhoud van de computers en schermen en regelen nieuwe als dat nodig.

Voorheen werkten we met een interne server, inmiddels zijn we met de hulp van DvD-ICT overgeschakeld naar Microsoft365. Aan beide systemen zitten voor- en nadelen. Momenteel is onze internetverbinding namelijk nog niet zo snel en dat merken we tijdens het werken. Daar is echter nog niet zo veel aan te doen. Zodra er wel iets aan gedaan kan worden, kan DvD-ICT dat zeker voor ons regelen.

Zou u DvD-ICT aanraden als ICT-specialist?

Ik zou DvD-ICT zeker aanraden als ICT-specialist. Het bevalt gewoon allemaal hartstikke goed. Voor we in zee gingen met DvD-ICT hadden we een andere ICT-beheerder. Het verschil tussen hem en DvD-ICT zit hem echt in de service. DvD-ICT staat altijd voor je klaar en komt direct wanneer je hulp nodig hebt. Je kunt hem altijd bereiken via WhatsApp, maar als het echt nodig is kun je ook gewoon bellen. Dat vind ik enorm belangrijk, dat hij snel beschikbaar is en altijd voor je klaar staat. Zo is onze ICT-omgeving dus ook altijd up-to-date.

maurice
Maurice van Gool
Directeur

Neem contact op