Kinderdagverblijf Pluk de dag
DvD-ICT

Contact

Bij DvD-ICT laten we jou je ding doen door alle IT-zaken uit handen te nemen. Je kunt ons op ons woord geloven, maar soms wil je gewoon horen hoe anderen over ons denken. Daarom geven we het woord aan een van onze gewaardeerde klanten. We delen graag het verhaal van Monique Vosmer van Kinderdagverblijf Pluk de Dag.

Wie is Pluk de Dag?

Bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag bieden ze een veilig tweede thuis in een huiselijke, vertrouwde omgeving waar elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Voor hun ICT-zaken zochten ze hulp. Zo vonden ze ons als ICT-bedrijf in Breda.

Wat doet Pluk de Dag?

“Bij Pluk de Dag in Oosterhout en Breda zorgen we dat kinderen zichzelf kunnen zijn, of ze nu in een groepje spelen of even lekker alleen. We hebben oog voor de natuur en bieden een plek waar kinderen zich thuis voelen.”

Hebben jullie eerst zelf geprobeerd om IT-problemen op te lossen?

“Ik heb altijd geleerd van de uitspraak schoenmaker blijf bij je leest. Ieder zo zijn vak en daarom hebben we de keus gemaakt om de expertise in te kopen. We hadden een grote uitdaging om al onze gegevens om te zetten van de ene naar de andere ICT-omgeving. Als dat dan gelukt is en het werkt allemaal dan geeft dat een heerlijk gevoel.”

Waarom viel de keus op DvD-ICT?

“Onze huidige ICT’er had aangegeven dat hij door drukte met zijn andere baan geen tijd meer had voor het ICT werk van Pluk de Dag. Vervolgens ben ik gaan grasduinen op het internet en ben ik met 3 partijen in gesprek ben gegaan. De keus viel uiteindelijk op DvD-ICT.”

Hoe ervaren jullie de samenwerking met DvD-ICT?

“Het contact met DvD-ICT is erg prettig. Er wordt adequaat gereageerd op vragen en verzoeken om even contact te hebben. Issues worden besproken en Dennis maakt er een plan van uitvoering van. Het bereikbaar zijn via WhatsApp wordt als zeer prettig ervaren.”

Neem contact op