AndersWerkt

Contact

Wij vinden het erg belangrijk om jou een optimale ICT-omgeving te kunnen bieden. We zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken voer de juiste opslag, of over iets dat niet lekker werkt. Daar staat DvD-ICT namelijk voor klaar. Je kunt van ons aannemen dat wij altijd de beste service leveren en dat we altijd voor je klaarstaan. We begrijpen echter ook dat je graag eerst over de ervaringen van een ander hoort. Om je een beter beeld te geven, hebben we meneer De Jonge van AndersWerkt wat vragen gesteld.

Ben je op zoek naar een ICT-specialist? Wij helpen je graag, neem contact met ons op!

Kunt u wat over AndersWerkt vertellen?

Wij van AndersWerkt maken arbeidsprogramma’s. Deze programma’s maken we voornamelijk voor gemeenten, maar ook voor andere organisaties of bijvoorbeeld voor werknemers of werkgevers. Met deze programma’s helpen we mensen een baan te vinden, of over te stappen van een baan. We ondersteunen mensen met het zelf nemen van verantwoordelijkheid en dagen mensen uit om zich bewust te worden van hun eigen regie met betrekking tot werk en de arbeidsmarkt.

Hoe bent u bij DvD-ICT terecht gekomen?

Via-via volgens mij. Ik zocht iemand die me kon helpen met mijn laptop en met de online omgeving van het kantoor. We hebben toen wat rondgevraagd en zijn toen volgens mij via een bedrijf bij ons in de buurt bij Dennis terecht gekomen.

Wat heeft DvD-ICT voor AndersWerkt gedaan?

DvD-ICT regelt eigenlijk alles op dat gebied voor ons. Als iemand een nieuwe laptop nodig heeft wordt dat door Dennis geregeld. Hij installeert dan ook alle benodigde programma’s op de laptop en zorgt ervoor dat alles soepel werkt. We hebben via Microsoft365 ook een online opslag die hij voor ons heeft geïnstalleerd. Dat is handig, want zo hebben we alles op één plek.

Het is fijn om alle technische zaken onder één dak te kunnen regelen. Zo regelt DvD-ICT nu mobiele werkplekken voor ons. Als iets niet werkt, of we hebben ergens een probleem mee, dan kunnen we Dennis altijd bellen. Hij staat dan snel voor je klaar.

Zou u DvD-ICT aanraden als ICT-specialist?

Ja, zeker! Wij werken nu al een aantal jaar samen met DvD-ICT en dat bevalt ons zeker. Het is goed om iemand te hebben die alle technische zaken voor je regelt, zodat je je zelf op je bedrijf kunt focussen. De samenwerking verloopt daarbij erg soepel. Dennis gaat persoonlijk te werk en is makkelijk te bereiken. Hij denkt echt met je mee.

Neem contact op