Computer reparatie

 • Vast contactpersoon
 • Persoonlijk contact
 • Flexibele & snelle werkwijze

U kunt bij ons terecht voor álle computerproblemen.
Uw computer of laptop snel laten repareren? Kies DvD-ICT!


Een goed werkende, snelle computer is onmisbaar, ook voor particulieren! Misschien loopt uw PC snel vast, valt deze plotseling uit of geeft hij een blauw of zwart scherm. Daarnaast kan het regelmatig voorkomen dat er een virus op uw computer staat, zeker dankzij downloads via internet. Snelle en persoonlijke service staat voor DvD-ICT centraal en daar handelen zij ook naar.

Snelle en kwalitatieve reparatie van uw computer

Het is natuurlijk erg lastig als u aan het werk bent of midden in een project zit en uw computer of laptop begeeft het. In de meeste gevallen zijn uw belangrijke bestanden te redden, maar bent u wel wat tijd kwijt voor de reparatie. DvD-ICT weet hoe belangrijk het is dat er snel geschakeld wordt in deze situaties. Vandaar dat er geprobeerd wordt meteen naar uw thuis of werk te komen, om de problemen op te lossen. Wellicht is het ook mogelijk om op afstand de problemen al in te schatten.  DvD-ICT is expert op het gebied van ICT en computers in Breda, Roosendaal en omgeving. Wij zorgen niet alleen dat uw computer binnen no-time weer gerepareerd is, maar geven u ook advies over hoe u het de volgende keer kunt voorkomen. Wij zijn meer dan alleen uw reparateur.

Hulp op afstand door DvD-ICT

Wilt u graag geholpen worden door een klein bedrijf met korte lijnen, maar wel het liefst iemand die snel ter plaatse kan zijn? Ook dan is DvD-ICT uw ideale partner. Wij bieden namelijk hulp op afstand. U hoeft niet naar ons toe te komen en wij niet naar u. Dit geeft ons de mogelijkheid om u direct te helpen en om het probleem meteen op te lossen. Terwijl u een kopje koffie drinkt, zorgen wij ervoor dat uw computer gerepareerd wordt. DvD-ICT voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • Resetten van uw besturingssysteem.
 • Het updaten van uw software.
 • Het verwijderen van virussen.
 • Opschonen van uw computer, waardoor deze weer sneller wordt.

Computeronderhoud in de regio Breda

Uw computer van een onderhoudsbeurt laten voorzien? Of bent u op zoek naar iemand die deze kan repareren? DvD-ICT doet dit voor u op locatie of via hulp op afstand. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw laptop of PC raden wij aan om ervoor te zorgen dat deze snel en veilig blijft. Ook als u in Breda woont, is DvD-ICT uw betrouwbare reparateur. Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

 • Onze flexibiliteit.
 • Onze snelle reparatie en levering.
 • Onze persoonlijke service.
 • Onze korte lijntjes.

Vanuit Breda zijn wij u van dienst met hulp op afstand. Voor alle computer reparaties in Breda, Roosendaal of Etten-Leur, komt u dus naar DvD-ICT of komen wij naar u. U kunt bij ons ook terecht voor het aanleggen of verbeteren van een draadloos thuisnetwerk, het kopen van een nieuwe PC of laptop en het onderhoud van uw computer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat