Particulier

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Waarmee kunnen wij u helpen?

DvD-ICT staat voor flexibiliteit, scherpe tarieven en een snelle service. U kunt met al uw automatiseringsproblemen en IT-diensten bij ons terecht. Wij garanderen een snelle en persoonlijke service. Haal het optimale uit uw ICT-apparaten en kom naar DvD-ICT.

Verkoop van pc’s en laptops

Stelt u een aantal eisen aan uw PC of laptop en kunt u dit niet vinden in de winkel? Kom dan naar DvD-ICT. Wij zorgen dat u uw laptop of PC op maat krijgt en geven tevens advies wat het beste bij u past. Wij installeren de gewenste programma’s en u kunt direct gebruik maken van uw PC of laptop.

Meer informatie over de verkoop van pc's en laptops

Computer reparatie

Wilt u graag geholpen worden door een klein bedrijf met korte lijntjes, maar wel het liefst iemand die snel ter plaatse kan zijn? Ook dan is DvD-ICT uw ideale partner. Vanuit Breda kunnen wij in hele korte tijd bij u zijn. Is dat niet nodig en is hulp op afstand voldoende? Dan is dat ook geen probleem!

Meer informatie over computer reparatie

Draadloos thuisnetwerk

Uw netwerk in huis goed geregeld? Wilt u draadloos kunnen printen vanaf allerlei devices? Naast de installatie van verschillende apparatuur bij u thuis, biedt DvD-ICT ook hulp bij uw thuisnetwerk.

Meer informatie over een draadloos thuisnetwerk

Onderhoud & opschoning van uw pc

Iedereen zit op internet en social media, hierdoor krijgen we steeds meer te maken met cookies en malware. Wellicht klikt u – bewust of onbewust – op reclames of advertenties die online staan en vergroot u zo de kans op virussen.

Meer informatie over computer onderhoud
Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat