Exchange Online instellen
ict bedrijf breda

Contact

Overal ter wereld bij uw mail en bestanden dankzij Office365 & Exchange online.
Altijd bereikbaar. Daar zorgen wij voor.


Microsoft Exchange Online instellen door DvD-ICT

Exchange Online is een onderdeel van het office 365 pakket, maar wordt door DvD-ICT afzonderlijk aangeboden. Exchange Online is een online mailbox die per persoon kan worden ingericht. Op verschillende devices kunt u deze mailboxen in, zoals computer, tablet en telefoon.

Office mail in de cloud

Het voordeel van deze losse tool is dat u niet het hele Office 365 pakket hoeft aan te schaffen, wanneer u daar geen baat bij heeft. Enkel de aanschaf van Exchange Online is daarom goedkoper dan het totaalpakket. Er worden eenmalig kosten gerekend voor het installeren en inrichten van de mailbox door DvD-ICT. U betaalt daarnaast geen kosten voor de andere Office abonnementen, en zo kunt u makkelijk online werken. Als u dit later alsnog wil combineren, is dat natuurlijk mogelijk.

Beheer van office mail door DvD-ICT

DvD-ICT zal te allen tijde de Exchange beheertool beheren, waardoor er gemakkelijk mensen toe kunnen worden gevoegd, of worden verwijderd. Daarnaast kan DvD-ICT altijd worden gebeld in het geval van problemen. Met de snelle en persoonlijke service die het bedrijf biedt, bent u zo snel mogelijk weer online en bereikbaar. Zo profiteert u volledig van Microsoft Office 365 Exchange online mail, zonder dat u daar zelf werk aan hebt. Iedereen kan online werken waar en wanneer ze dat willen, dus ook met hun office mail. Ons ICT bedrijf is gevestigd in Breda, maar kan bij ieder bedrijf Exchange online instellen zodat u gemakkelijk online kunt werken.

Neem contact op