Het instellen van Exchange Online: hier vind je er alles over!

  • Vast contactpersoon
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele & snelle werkwijze

Het instellen van Exchange Online: hier vind je er alles over!

Exchange Online: misschien heb je er wel eens van gehoord. Maar we kunnen ook begrijpen dat je er nog een aantal vragen over hebt. Wat is Exchange Online nou eigenlijk precies? Wat kost het en wat zijn de voordelen? Daar geven we je antwoord op in deze blog!

Wat is Exchange Online?

Exchange Online is een service waarmee je toegang krijgt tot je e-mail, contactpersonen en agenda. Je kunt vanaf elk apparaat bij deze gegevens. Wil je op kantoor achter je computer een afspraak in je agenda zetten? Of ben je onderweg en wil je een mailtje versturen vanaf je smartphone? Dit is allemaal mogelijk met Exchange Online. De postvakken hebben voldoende opslagruimte en zijn voorzien van een goede beveiliging. Bovendien kun je gemakkelijk agenda’s delen, groepen maken en vergaderruimtes regelen.

Wat kost Exchange Online?

De kosten van Exchange Online hangen af van het soort abonnement dat wordt aangeschaft. Er bestaan 3 verschillende abonnementen. Bij het eerste abonnement kun je gebruikmaken van de zakelijke e-mail met een postvak van 50GB opslagruimte. Het tweede abonnement heeft de toevoeging van onbeperkte opslag, preventie van gegevensverlies en gehoste voicemail. Bij het derde abonnement kun je, naast de functies van het eerste abonnement, gebruik maken van een volledige installatie van Office. Hierbij kun je denken aan Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Ook vallen er nog een aantal services onder dit abonnement, zoals Skype, SharePoint en OneDrive voor bedrijven.

Voordelen Exchange Online

Een van de voordelen van Exchange Online is dat je altijd en overal toegang hebt tot je mail, agenda en contacten. Als je gebruikmaakt van Exchange Online kun je erop rekenen dat je medewerkers een gemakkelijk systeem hebben om mee te werken. Ze hebben al hun gegevens altijd bij de hand en kunnen hier via elke browser en elk apparaat bij.

Bovendien is het een hele veilige en betrouwbare manier om je e-mails te verwerken. Je wordt namelijk geholpen om je informatie te beschermen, gegevensverlies te voorkomen en om het per ongeluk verzenden van vertrouwelijke informatie naar de verkeerde personen te voorkomen. Beveiligingsexperts en speciale servers bewaken je gegevens dag en nacht. Bovendien kun je erop vertrouwen dat je mail altijd werkt.

Ook is het met Exchange Online makkelijk om je organisatie te beheren. Dit komt door de gebruiksvriendelijke interface. Zo kun je zonder problemen lijsten met goedgekeurde mobiele apparaten maken en om pincodevergrendeling vragen. Verliest een werknemer een telefoon waar vertrouwelijke informatie op stond? Dan kun je deze gegevens gewoon verwijderen.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meer informatie over onze diensten?
WhatsApp chat