ICT beheer uitbesteden
ict bedrijf breda

Focus op jouw corebusiness en besteed je ICT beheer uit aan een specialist.


ICT beheer uitbesteden

Uitbesteden van ICT-beheer vinden veel ondernemers toch spannend. Zij hebben zorgen over kosten, controleverlies en afhankelijkheid van externe partijen. Begrijpelijke zorgen, maar deze wegen niet op tegen de voordelen. Zo bespaar je op de kosten omdat je geen dure interne IT’er in dienst nodig hebt. Controleverlies is ook geen probleem met goede communicatie en duidelijke afspraken. Zo kun je┬á altijd bellen bij acute zorgen. Tot slot zorgt een specialist voor een hogere betrouwbaarheid en veiligheid van je IT-omgeving, waardoor je bedrijfsvoering soepeler en veiliger verloopt.

Kostenbesparing

Door je ICT beheer uit te besteden, bespaar je kosten. Bij DvD-ICT zijn we continu op de hoogte van de nieuwste software, netwerkmogelijkheden en cloudoplossingen. Dat scheelt jou heel wat personeelstrainingen ‘veilig omgaan met de cloud’. Bovendien gaan we flexibel om met de uren: de opstart vraagt vaak om meer uur dan het onderhoud. Dit spreken we in het begin goed met elkaar af.

Focus op je kernactiviteiten

Een ander belangrijk voordeel is dat je je volledig kunt focussen op datgene waar jij enthousiast van wordt. ICT-beheer uitbesteden betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over systeemonderhoud, updates of technische storingen. Wij nemen deze taken van je over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Beveiliging en stabiliteit

Het uitbesteden van ICT beheer zorgt ook voor een veiligere online omgeving. Als expert zorg ik ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingsmaatregelen, waardoor je beschermd bent tegen cyberaanvallen en datalekken. Een goed beheerd IT-systeem vermindert de kans op downtime en zorgt voor een stabiele en betrouwbare bedrijfsvoering.

Risico’s van geen ICT beheer uitbesteden

Het niet uitbesteden van ICT beheer kan leiden tot verschillende risico’s. Beveiligingsproblemen, onverwachte storingen en een gebrek aan toegang tot de nieuwste technologie├źn. Het verlies van persoonsgegevens of bedrijfsinformatie kan vaak vervelende gevolgen hebben. Daarom raden we ook aan om je IT-beheer niet bij een collega neer te leggen die voornamelijk andere werkzaamheden heeft. ICT beheer vraagt om serieuze aandacht.

Onze diensten

Bij DvD-ICT bieden we een breed scala aan diensten, waaronder systeembeheer, werkplekbeheer en netwerkbeheer. Wij zorgen voor de optimalisatie en het onderhoud van je IT-systemen, beheren hardware en software op je werkplekken en installeren en beveiligen je netwerkinfrastructuur. Onze persoonlijke service en snelle reactietijd maken ons de ideale partner voor bedrijven in de regio Breda.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw ICT-infrastructuur optimaal functioneert, zodat jij je kunt focussen op het succes van je bedrijf. Je kunt ons bereiken via telefoon op 076 850 1663 of via e-mail op info@dvd-ict.nl. We zijn gevestigd in Breda en bedienen klanten in de hele regio.

Neem contact op